Новини  |  Публікації  |  Фото  |    |  
RSS  |  PDA Версія  |  Архiв  |  |  
4POST НОВИНИ Незалежне Iнтернет-видання

Названо б/у авто, які найшвидше продаються в Україні

26 грудня 2013, 06:51

Написати коментар 0      Версія для друку 

Сайт AUTO.RIA.com провів дослідження і з'ясував, які б/у авто найшвидше продаються в Україні.

У результаті аналізу статистики продажів найпопулярніших б/у авто з'ясувалося, що швидше за все на вторинному ринку України продаються автомобілі марки ВАЗ. Так, середній час продажу цих авто за даними сайту складає близько 9,4 днів. Найпопулярнішими моделями цієї марки є 2101 і 2106.

На другому місці за швидкістю продажу розмістився бренд Daewoo. Продаж найбільш популярних моделей цієї марки, таких як Lanos, Sense і Matiz, займає у продавців в середньому близько 9,6 днів. Замикає трійку лідерів українська марка ЗАЗ. Так, власники найпопулярніших моделей цієї марки «Славута» і «Таврія» продають свої авто в середньому за 9,7 днів.

На четвертому і п'ятому місцях у списку розмістилися автомобілі іноземних брендів - Chevrolet Aveo і Skoda Octavia A5. За даними сайту AUTO.RIA.com, середній час продажу цих авто становить 9,8 і 10 днів, відповідно.

Також, в ході дослідження було з'ясовано, що найменший середній час продажу було зафіксовано у Вінницькій, Дніпропетровській та Харківській областях. А ось найдовше авто продаються в Миколаївській області. При цьому, Київ і область у цьому переліку зайняли 4 місце.

ТСН

ОСТАННІ В РОЗДІЛІ
ФОТОРЕПОРТАЖІ
ВАЖЛИВО
ОБГОВОРЕННЯ
ПО ТЕМІ

ПОПУЛЯРНІ
ОСТАННІ ПУБЛІКАЦІЇ

E-mail редакції:
© 2007-2012, 4post.com.ua
Передрук матеріалів тільки за умови посилання на 4post.com.ua. Передрук, копіювання чи відтворення в будь-якому вигляді інформації, що містить посилання на агентство УНІАН, заборонено. медмагазин ortop.ua - ваш надежный помощник в заботе о здоровье. В нашем ассортименте представлена самая современная и эффективная медтехника. От товары для реабилитации до специализированных средств для пожилых людей. Имеется большой ассортимент ортопедическая обувь и ортопедические стельки высочайшего качества, а также иные ортопедические товары на все случаи жизни.