Новини  |  Публікації  |  Фото  |    |  
RSS  |  PDA Версія  |  Архiв  |  |  
4POST НОВИНИ Незалежне Iнтернет-видання

Оробець зняли з виборів


14 травня 2014, 11:45

Написати коментар 1      Версія для друку 

Виборча комісія відмінила реєстрацію кандидатом в мери Києва депутата ВР від Батьківщини Лесі Оробець та екс-голову КМДА Івана Салія.

Про це вона написала на своїй сторінці в Facebook.

"Щойно ТВК (територіальная виборча комісія – ред.) прийняла рішення про зняття мене з виборів і як кандидата в мери, і як лідера списку партії "Нове життя", - розповіла Оробець.

За її словами, підставою для такого кроку було те, що в мери політик балотується як самовисуванець і водночас як позапартійна очолює партійний список.

"Зняття відбулося в останній можливий день (давня фішка - ще при Кучмі так знімали)", - підкреслює Оробець.

Також повідомила, що про зняття з виборів Салія. Той нібито стверджує, що його реєстрацію відмінили "за компанію".

"Комісія "не змогла виявити" цю фатальну помилку в документах і зареєструвала мене 29 квітня. Тепер виконала команду "зняти", - додає Оробець.

За словами депутата, її команда збирається оскаржувати це рішення.

Як відомо, вибори мера Києва мають відбутися в один день з президентськими – 25 травня. У них мають намір брати участь 19 кандидатів.

Українська правда

123 14.05.2014, 11:54
Эта мразь радовалась и аплодировала убитым в Одессе от рук бандер под руководством Пашинского и Парубия. На кол эту шансонетку!!!
ОСТАННІ В РОЗДІЛІ
ФОТОРЕПОРТАЖІ
ВАЖЛИВО
ОБГОВОРЕННЯ
0
У Сєвєродонецьку терористи викрали депутата
ПО ТЕМІ

ПОПУЛЯРНІ
ОСТАННІ ПУБЛІКАЦІЇ

E-mail редакції:
© 2007-2012, 4post.com.ua
Передрук матеріалів тільки за умови посилання на 4post.com.ua. Передрук, копіювання чи відтворення в будь-якому вигляді інформації, що містить посилання на агентство УНІАН, заборонено. медмагазин ortop.ua - ваш надежный помощник в заботе о здоровье. В нашем ассортименте представлена самая современная и эффективная медтехника. От товары для реабилитации до специализированных средств для пожилых людей. Имеется большой ассортимент ортопедическая обувь и ортопедические стельки высочайшего качества, а также иные ортопедические товары на все случаи жизни.