Новини  |  Публікації  |  Фото  |    |  
RSS  |  PDA Версія  |  Архiв  |  |  
4POST НОВИНИ Незалежне Iнтернет-видання

СК «Омега» підтримує ініціативу ЛСОУ щодо централізованого застосування франшизи в договорах турстрахування


21 травня 2010, 18:00



Написати коментар 2
Версія для друку 

Централізоване застосування франшизи в договорах страхування подорожуючих за кордон на масових туристичних напрямах допоможе стабілізувати ринок турстрахування і скоротити збитковість цього виду страхування, вважає начальник управління медстрахування СК «Омега» Владислав Ярчевський.

Раніше Ліга страхових організацій України (ЛСОУ) звернулася в Асоціацію Лідерів Турбізнесу України з пропозицією централізовано впровадити застосування франшизи в договорах виїжджаючих за кордон на масових туристичних напрямах Туреччини та Єгипту.

«Введення невеликої франшизи, скажімо до 50? (вартість первинної консультації лікаря) дозволить уникнути зловживань і відвертого шахрайства з боку жителів і медустанов цих країн», - вважає Ярчевський.

Крім того, за його словами, введення франшизи дозволить звузити діапазон цін на турстраховку.

«Зараз договір турстрахування можна придбати по абсолютно різним цінам, оскільки деякі страхові вже застосовують франшизи, а деякі ні. Але якщо франшиза буде введена централізовано, то ціновий коридор буде вужчим, що полегшить клієнтові вибір страхового захисту», - додав він.


Janeece 07.09.2011, 20:56
This is way more helfpul than anything else I've looked at.
Dillanger 07.09.2011, 00:39
I'm not easily imrpsesed. . . but that's impressing me! :)
ПО ТЕМІ

ПОПУЛЯРНІ
ОСТАННІ НОВИНИ
ОСТАННI В РОЗДIЛI
За грудень – січень користувачів SINOPTIK.ua стало на дві третини більше
Денна аудиторія SINOPTIK.ua за два місяці збільшилась на дві третини. Сьогодні кожен сьомий український інтернет-користувач дізнається погоду на цьому ресурсі
14 лютого, 15:31 -
ФОТОРЕПОРТАЖІ
ОБГОВОРЕННЯ
ОСТАННІ ПУБЛІКАЦІЇ

E-mail редакції:
© 2007-2012, 4post.com.ua
Передрук матеріалів тільки за умови посилання на 4post.com.ua. Передрук, копіювання чи відтворення в будь-якому вигляді інформації, що містить посилання на агентство УНІАН, заборонено. медмагазин ortop.ua - ваш надежный помощник в заботе о здоровье. В нашем ассортименте представлена самая современная и эффективная медтехника. От товары для реабилитации до специализированных средств для пожилых людей. Имеется большой ассортимент ортопедическая обувь и ортопедические стельки высочайшего качества, а также иные ортопедические товары на все случаи жизни.