Новини  |  Публікації  |  Фото  |    |  
RSS  |  PDA Версія  |  Архiв  |  |  
4POST НОВИНИ Незалежне Iнтернет-видання

За грудень – січень користувачів SINOPTIK.ua стало на дві третини більше


14 лютого 2011, 15:31



Написати коментар 6
Версія для друку 

Денна аудиторія SINOPTIK.ua за два місяці збільшилась на дві третини. Сьогодні кожен сьомий український інтернет-користувач дізнається погоду на цьому ресурсі.

В листопаді SINOPTIK.ua розширив своє покриття й став єдиним інтернет-сервісом погоди, що надає погодну інформацію на найближчі десять днів в кожному населеному пункті України.

Всього в Україні 29 815 адміністративно-територіальних одиниць: з них 459- міста, 885 - селища міського типу, 28 471 – села. Інші погодні сайти охоплюють менше двох тисяч населених пунктів. Як правило, це тільки міста й селища міського типу. А от села, де мешкає третина населення України, залишились без уваги.

За грудень – січень денна аудиторія SINOPTIK.ua збільшилась на 67%. Виросла й лояльність аудиторії: кількість користувачів, що заходили на сайт з закладок або шляхом прямого введення URL сайту в адресну строку браузера збільшилось більш ніж в 2 рази**.

*за даними Держкомстату України на 1 січня 2010 року
** за даними Google Analytics

Simay 15.09.2012, 08:01
I'm ralley into it, thanks for this great stuff!
Dostlar 13.09.2012, 22:45
Walking in the presence of giants here. Cool thinking all aornud!
Veronica 13.09.2012, 22:37
Now I know who the brinay one is, I'll keep looking for your posts.
ПО ТЕМІ

ПОПУЛЯРНІ
ОСТАННІ НОВИНИ
ОСТАННI В РОЗДIЛI
ФОТОРЕПОРТАЖІ
ОБГОВОРЕННЯ
ОСТАННІ ПУБЛІКАЦІЇ

E-mail редакції:
© 2007-2012, 4post.com.ua
Передрук матеріалів тільки за умови посилання на 4post.com.ua. Передрук, копіювання чи відтворення в будь-якому вигляді інформації, що містить посилання на агентство УНІАН, заборонено. медмагазин ortop.ua - ваш надежный помощник в заботе о здоровье. В нашем ассортименте представлена самая современная и эффективная медтехника. От товары для реабилитации до специализированных средств для пожилых людей. Имеется большой ассортимент ортопедическая обувь и ортопедические стельки высочайшего качества, а также иные ортопедические товары на все случаи жизни.