Новини  |  Публікації  |  Фото  |    |  
RSS  |  PDA Версія  |  Архiв  |  |  
4POST НОВИНИ Незалежне Iнтернет-видання

У Києві розстріляли чиновника «Укрспецекспорту»

03 квiтня 2009, 11:32

Написати коментар 5      Версія для друку 

1 квітня, близько 20.30 в Києві на Печерську («Царське село») невідомий чоловік випустив шість куль у високопоставленого фінансиста «Укрспецекспорту» Семена Трахтенберга.

Семен Трахтенберг повертався додому. Біля його будинку на вулиці Старонаводницькій 8а його очікував кілер. Випустивши впритул шість куль, злочинець забрав портфель і барсетку Трахтенберга та втік, повідомляє ТСН.

Хоча всі кулі досягли мети, у правоохоронних органах вважають, що Трахтенберга не хотіли вбивати. «Людина, яка зробила розбійний напад, - він стріляв по ногах. Жодного пострілу вище за пояс не було», - повідомив журналістам прес-секретар Київського УМВС Володимир Поліщук.

У зв’язку з цим міліціонери припускають, що головною причиною нападу стала спроба пограбування. «Слідчі, які проводять зараз досудове слідство, припускають, що у зв’язку з тим, що він збирався виїхати у відрядження, він мав при собі гроші. І саме це стало причиною цього злочину», - сказав Поліщук.

Семен Трахтенберг збирався у службових справах до Москви. Зараз чиновник «Укрспецекспорту» знаходиться в реанімації. Його стан удалося стабілізувати. За інформацією, отриманою з надійних джерел, кілька годин тому в центрі Києва здійснено гучний замах на високопоставленого співробітника компанії «Укрспецекспорт» Семена Михайловича Трахтенберга, 1948 року народження, уродженця Вінницької області.

Трахтенберг близько 22 години повертався додому, в будинок у «царському селі» на вулиці Старонаводницькій, з портфелем і пластиковими судками для їди. До під’їзду він під’їхав на службовій машині. І майже відразу був зустрінутий кілером. Ймовірно, кілер чекав «клієнта» на лавці біля під’їзду. Коли з’явився Трахтенберг, невідомий схопився і випустив у нього 6 куль. З них половина не потрапили в ціль. Але декілька кульових поранень Трахтенберг все ж отримав. І у важкому стані його забрала «швидка допомога». Поранений був при свідомості і розмовляв.

Кілер втік по доріжці, що веде від під’їзду у бік будинку, де, за парадоксальним збігом, проживає міністр внутрішніх справ. Видно, там його чекала машина. Вбивцю бачили багато свідків: мешканці будинку, конс’єржі, охоронці автостоянки. Зараз вони надають свідчення. За їх описом, кілер - невисокого зросту, худорлявий чоловік, спортивної статури. Стріляв він непрофесійно. Але біг швидко. Ніхто з численних очевидців не ризикнув його затримати.

Наразі на місці злочину знаходяться працівники міліції, які збирають докази. Вже знайдено, як мінімум, три кулі і шість гільз. Територія, де здійснений злочин, освітлює спеціальними приладами під назвою «світлова башта». Про причину розстрілу поки невідомо. Але, як розповідають мешканці будинку, влітку машину Трахтенберга нібито намагалися чи то підпалити, чи то підірвати.

Некто 15.04.2009, 12:28
to Жидоед:
Убей себя ап стену! Причём головой не бейся, бессмысленно.
Роман 14.04.2009, 12:14
Какие ублюдки живут в этой стране. Почитаешь комментарии и понимаешь...
антимент 14.04.2009, 11:47
Такая богатая на примеры история и никакого анализа, стрелять так и не научились. Прискорбно.......
Переглянути всі 5      Написати коментар
ОСТАННІ В РОЗДІЛІ
ФОТОРЕПОРТАЖІ
ВАЖЛИВО
ОБГОВОРЕННЯ
ПО ТЕМІ

ПОПУЛЯРНІ
ОСТАННІ ПУБЛІКАЦІЇ

E-mail редакції:
© 2007-2012, 4post.com.ua
Передрук матеріалів тільки за умови посилання на 4post.com.ua. Передрук, копіювання чи відтворення в будь-якому вигляді інформації, що містить посилання на агентство УНІАН, заборонено. медмагазин ortop.ua - ваш надежный помощник в заботе о здоровье. В нашем ассортименте представлена самая современная и эффективная медтехника. От товары для реабилитации до специализированных средств для пожилых людей. Имеется большой ассортимент ортопедическая обувь и ортопедические стельки высочайшего качества, а также иные ортопедические товары на все случаи жизни.