Новини  |  Публікації  |  Фото  |    |  
RSS  |  PDA Версія  |  Архiв  |  |  
4POST НОВИНИ Незалежне Iнтернет-видання

«Батьківщина»:у Харкові на опозиціонера скоєно замах на вбивство

21 грудня 2013, 19:56

Написати коментар 0      Версія для друку 

На заступника голови Харківської облорганізації «Батьківщини» Івана Варченка та членів його родини вчинено замах на вбивство

Про це, як повідомили у прес-службі «Батьківщини», заявив сам депутат облради та координатор регіонального Штабу національного спротиву Іван Варченко.

У зв’язку з цим він звернувся до голови СБУ з вимогою розпочати слідство та дати відповідну кваліфікацію цій події.

За словами Варченка, напередодні на обласному радіо він повідомив про свій намір поїхати у Київ на Євромайдан «з речами, харчами та ліками».

«Сьогодні, перед поїздкою, я раптом побачив, що у передньому колесі автомобіля наполовину викручені п’ять болтів», - заявив політик.

«Чітко зрозумілий розрахунок, болти на швидкості вилітають з гнізд - машина перекидається. У автомобілі було п’ятеро осіб. Окрім мене та мого товариша - діти 11-ти і 12-ти років, а також хлопець 19-ти років», - зазначив Варченко.

За словами Варченка, у нього немає бізнесу, немає конфліктів з людьми і він займається лише політичною діяльністю.

Опозиціонер припустив, що за замахом на його життя стоять «два харківських персонажа» - голова облдержадміністрації Михайло Добкін та мер Харкова Генадій Кернес.

«Я абсолютно переконаний, без їхнього замовлення не обійшлося. Хлопці, ви загралися», - заявив опозиціонер та додав: саме ці особи неодноразово демонстрували свою неадекватну реакцію на його політичну діяльність.

Українська правда

Переглянути всі 0      Написати коментар
ОСТАННІ В РОЗДІЛІ
ФОТОРЕПОРТАЖІ
ВАЖЛИВО
ОБГОВОРЕННЯ
ПО ТЕМІ

ПОПУЛЯРНІ
ОСТАННІ ПУБЛІКАЦІЇ

E-mail редакції:
© 2007-2012, 4post.com.ua
Передрук матеріалів тільки за умови посилання на 4post.com.ua. Передрук, копіювання чи відтворення в будь-якому вигляді інформації, що містить посилання на агентство УНІАН, заборонено. медмагазин ortop.ua - ваш надежный помощник в заботе о здоровье. В нашем ассортименте представлена самая современная и эффективная медтехника. От товары для реабилитации до специализированных средств для пожилых людей. Имеется большой ассортимент ортопедическая обувь и ортопедические стельки высочайшего качества, а также иные ортопедические товары на все случаи жизни.