Новини  |  Публікації  |  Фото  |    |  
RSS  |  PDA Версія  |  Архiв  |  |  
4POST НОВИНИ Незалежне Iнтернет-видання

В міліції знайшли палія авто, який каже, що підпал замовили на Майдані. ВІДЕО

03 лютого 2014, 11:12

Написати коментар 7      Версія для друку 

Громадянин Грузії, затриманий у Києві та підозрюваний в підпалах автомобілей, під час допиту розповів про замовлення на підпал машин, яке отримав у Будинку профспілок.

Про це йдеться у повідомленні столичного управління МВС України.

За словами затриманого, під час пошуків роботи у Києві він познайомився з чоловіком, який запропонував йому заробити на підпалах машин і пообіцяв за це 600 грн.

"Для виконання цього "завдання" чоловіки пішли до Будинку профспілок, піднялися на 5-ий поверх, де їх зустріли люди у масках. Останні передали виконавцям перелік машин, які потрібно підпалювати, гроші, а також бензин. Після цього зловмисники відправилися на "завдання", де даний громадянин був затриманий, а співучаснику злодіяння вдалося втекти", - заявили в МВС.

Як відомо, 1 лютого в МВС заявили, що у Києві затримано громадянина Грузії, який підозрюється у підпалі автівок у столиці.



За фактом скоєння злочину відкрито кримінальне провадження за ч. 2 ст. 194 КК , що передбачає покарання за навмисне пошкодження майна або знищення його шляхом підпалу. При цьому в МВС підкреслили, що не виключають причетності учасників масових заворушень (активістів Майдану) до підпалів автомобілів.

В ніч на 30 січня у Києві невідомі підпалили більше 20 автівок. У Штабі нацспротиву заявили, що спалені у Києві автівки належали учасникам Євромайдану та обвинуватили ДАІ у ігноруванні розслідування цих злочинів.

В ніч на 1 лютого у центрі Києва підпалили авто представниці уряду Канади в Україні, а також активістки автомайдану Інни Царькової. Окрім того активісти Автомайдану заявили про підпал в ніч на 1 лютого 8 своїх автівок

Українська правда

Саня 03.02.2014, 19:28
В Соломенском районе автовладельцы самостоятельно при поддержке таксистов и тех кто работает по ночам, а так же с помощью компаний у которых есть камеры наружного наблюдения создали "Ночной дозор" и теперь каждую ночь патрулируют и устраивают засады на Отрадном, Первомайском, Чёколовке, Соломенской, Севастопольской и пл. Космонавтов, а так же в районе Соломенского рынка. Оперативно реагируют на любой сигнал о подозрительных автомобилях и лицах и говорят, что попавшийся поджигатель в лучщем случае останется калекой на всю жизнь, так как собираются поджечь попавшегося урода.
Vic 03.02.2014, 12:13
Та це, напевно, міліцейська підстава?! В міліції йому порадили послатися на замовників з майдану, за що значно "скостять" строк. По телевізору та у фільмах багато таких випадків про "нашу" міліцію показують. Так що немає кому вірити! За те, щоб скасували пару років і не таке скаже...
Вольф 03.02.2014, 12:04
Технология простая. берем наркомана. бьем. Рассказываем о том, что попал он на 100500 лет. потом - кидаем наживку: "скажи, что ты подпалил авто (сам - 100500 единиц за пару дней) и судить тебя будем не за сбыт и хранение, а за поджог без последствий... не 10, а 5 лет... идет???" Любой нар за такое скажет спасибо, и переквалифицируется:)
Переглянути всі 7      Написати коментар
ОСТАННІ В РОЗДІЛІ
ФОТОРЕПОРТАЖІ
ВАЖЛИВО
Рада підтримала "прозорість" держакупівель - 16:19
Рада відмовилась відкрити держреєстр нерухомості - 16:04
У штаб Національної гвардії прийшла міліція. МВС каже: не обшук - 15:34
Проект резолюції Генасамблеї ООН по Криму пропонує не визнавати референдум - 14:48
Турчинов підписав рішення про передислокацію військових з Криму - 14:02
Авакову погрожуть помстою за смерть Сашка Бєлого - 13:47
Верховна Рада призначила нового в.о. міністра оборони - 12:56
Рада прийняла відставку Тенюха - 12:41
Росія ввела санкції проти Канади - 17:14
ОБГОВОРЕННЯ
ПО ТЕМІ

ПОПУЛЯРНІ
ОСТАННІ ПУБЛІКАЦІЇ

E-mail редакції:
© 2007-2012, 4post.com.ua
Передрук матеріалів тільки за умови посилання на 4post.com.ua. Передрук, копіювання чи відтворення в будь-якому вигляді інформації, що містить посилання на агентство УНІАН, заборонено. медмагазин ortop.ua - ваш надежный помощник в заботе о здоровье. В нашем ассортименте представлена самая современная и эффективная медтехника. От товары для реабилитации до специализированных средств для пожилых людей. Имеется большой ассортимент ортопедическая обувь и ортопедические стельки высочайшего качества, а также иные ортопедические товары на все случаи жизни.