Новини  |  Публікації  |  Фото  |    |  
RSS  |  PDA Версія  |  Архiв  |  |  
4POST НОВИНИ Незалежне Iнтернет-видання

Євросоюз не дасть українській владі 20 мільярдів євро

12 грудня 2013, 13:55

Написати коментар 2      Версія для друку 

Євросоюз не виконає вимогу влади в Києві, яка заявила про необхідність фінансової допомоги Україні в разі підписання угоди про асоціацію з ЄС.

Про це заявив представник Європейської комісії Олів'є Бейлі, передає «Німецька хвиля».

За його словами, розроблений проект угоди і так допоможе Україні досягти підйому економіки, оскільки містить, зокрема, плани інвестицій.

«Матеріальне благополуччя і майбутнє України не повинні ставати предметами торгів, де перемогу здобуває той, хто запропонує найвищу ціну», - цитує заяву представника Єврокомісії dpa.

Раніше прем'єр-міністр України Микола Азаров заявив, що в разі підписання угоди про асоціацію з ЄС Україні необхідна фінансова допомога в розмірі 20 мільярдів євро у вигляді кредитів.

«Ми запропонували Єврокомісії розглянути, на яких умовах буде працювати наша промисловість і економіка в цілому», - зазначив він на засіданні уряду 11 грудня.

Ашаш 12.12.2013, 14:11
Сам-то понял что написал,ущербный?
Шаша 12.12.2013, 14:05
Вы давали, казнокрады разворовывали улучшая свою жизнь а результат восстание. Можете ещё давать на недостроенное и прихватизированное красноголубыми феодалами. Счас добровольно в одставку от корыта отойдут. Чего только киевские голуби стоят в вопросах дирибана. Это же чистой воды воровство.
Переглянути всі 2      Написати коментар
ОСТАННІ В РОЗДІЛІ
ФОТОРЕПОРТАЖІ
ВАЖЛИВО
ОБГОВОРЕННЯ
ПО ТЕМІ

ПОПУЛЯРНІ
ОСТАННІ ПУБЛІКАЦІЇ

E-mail редакції:
© 2007-2012, 4post.com.ua
Передрук матеріалів тільки за умови посилання на 4post.com.ua. Передрук, копіювання чи відтворення в будь-якому вигляді інформації, що містить посилання на агентство УНІАН, заборонено. медмагазин ortop.ua - ваш надежный помощник в заботе о здоровье. В нашем ассортименте представлена самая современная и эффективная медтехника. От товары для реабилитации до специализированных средств для пожилых людей. Имеется большой ассортимент ортопедическая обувь и ортопедические стельки высочайшего качества, а также иные ортопедические товары на все случаи жизни.