Новини  |  Публікації  |  Фото  |    |  
RSS  |  PDA Версія  |  Архiв  |  |  
4POST НОВИНИ Незалежне Iнтернет-видання

Євросоюз хоче допомогти Україні отримати кредит МВФ

13 грудня 2013, 16:39

Написати коментар 0      Версія для друку 

Євросоюз готовий допомагати Україні виконати вимоги, встановлені для отримання від МВФ фінансової допомоги.

Про це заявив офіційний представник Єврокомісії Петер Стано, повідомляє Інтерфакс-Україна.

«Єврокомісар Штефан Фюле (член Європейської комісії з політики сусідства - ред.) неодноразово підкреслював, що підписання Угоди про асоціацію принесе багато вигоди обом сторонам - і ЄС і Україні. І це дозволить також виконати частину необхідних умов для отримання позики МВФ для України» , - сказав Стано .

При цьому він підкреслив, що допомогу надаватимуть «грунтуючись на чітких зобов'язаннях».

За словами представника ЄК, ЄС продовжить підтримувати зусилля Києва щодо виконання Україною умов, що дозволяють домовитися з МВФ, згідно «дорожної карті» з реалізації Угоди про асоціацію.

Стано неодноразово посилався на виступ Фюле в четвер на спільному брифінгу в Брюсселі з віце-прем'єром України Сергієм Арбузовим. Так, він нагадав, що «чим швидше Україна прояснить свої наміри, тим скоріше можна буде просунутися у спільній роботі».

Від відповіді на питання, коли ЄС може підключитися до переговорів Києва й МВФ, єврочиновник ухилився, повторивши, що Євросоюз готовий допомагати Україні .

Як повідомлялося, нещодавно в МВФ заявили про готовність відновити переговори про продовження співпраці з Україною.

Переглянути всі 0      Написати коментар
ОСТАННІ В РОЗДІЛІ
ФОТОРЕПОРТАЖІ
ВАЖЛИВО
ОБГОВОРЕННЯ
ПО ТЕМІ

ПОПУЛЯРНІ
ОСТАННІ ПУБЛІКАЦІЇ

E-mail редакції:
© 2007-2012, 4post.com.ua
Передрук матеріалів тільки за умови посилання на 4post.com.ua. Передрук, копіювання чи відтворення в будь-якому вигляді інформації, що містить посилання на агентство УНІАН, заборонено. медмагазин ortop.ua - ваш надежный помощник в заботе о здоровье. В нашем ассортименте представлена самая современная и эффективная медтехника. От товары для реабилитации до специализированных средств для пожилых людей. Имеется большой ассортимент ортопедическая обувь и ортопедические стельки высочайшего качества, а также иные ортопедические товары на все случаи жизни.