Новини  |  Публікації  |  Фото  |    |  
RSS  |  PDA Версія  |  Архiв  |  |  
4POST НОВИНИ Незалежне Iнтернет-видання

Бойко каже, що Росія погодилася на знижку через страх

18 грудня 2013, 11:40

Написати коментар 3      Версія для друку 

Віце-прем'єр Юрій Бойко пояснює зниження "Газпромом" ціни на газ для "Нафтогазу" побоюваннями Росії втратити український ринок.

Про це він сказав журналістам у Москві, повідомляють "Українські Новини".

"Щодо домовленості з газу, це вже стало таким великим подразником наших відносин: починалися переговори з вартості газу і закінчувалися. Тому прийшло розуміння, що російські колеги втрачають ринок, ми втрачаємо виробництво. Настав час іти назустріч один одному", - зазначив він.

Як повідомлялося 17 грудня "Газпром" і "Нафтогаз України" у вівторок у присутності президентів двох країн підписали доповнення до чинного контракту, за яким з 1 січня 2014 року Україна купуватиме газ за ціною в 268.5 доларів за тисячу кубометрів.

Українська правда

прв 18.12.2013, 12:22
автор брехун
правда 18.12.2013, 12:21
Автор сбрехал и не полностью привёл выступление Бойко, РФ могла бы с Украиной делать что хотела имея комфортную цену на газ (400-500 долл.) и обязательный неснижаемый объём закупки, а за снижение объёма-огромный штраф, РФ поступила по братски просто нет слов)
фыв 18.12.2013, 11:56
интересно когда нибудь будут наказывать за заголовки? где в тексте написано? БРЕХУН АВТОР
ОСТАННІ В РОЗДІЛІ
ФОТОРЕПОРТАЖІ
ВАЖЛИВО
ОБГОВОРЕННЯ
ПО ТЕМІ

ПОПУЛЯРНІ
ОСТАННІ ПУБЛІКАЦІЇ

E-mail редакції:
© 2007-2012, 4post.com.ua
Передрук матеріалів тільки за умови посилання на 4post.com.ua. Передрук, копіювання чи відтворення в будь-якому вигляді інформації, що містить посилання на агентство УНІАН, заборонено. медмагазин ortop.ua - ваш надежный помощник в заботе о здоровье. В нашем ассортименте представлена самая современная и эффективная медтехника. От товары для реабилитации до специализированных средств для пожилых людей. Имеется большой ассортимент ортопедическая обувь и ортопедические стельки высочайшего качества, а также иные ортопедические товары на все случаи жизни.