Новини  |  Публікації  |  Фото  |    |  
RSS  |  PDA Версія  |  Архiв  |  |  
4POST НОВИНИ Незалежне Iнтернет-видання

Депутати від ПР категорично збунтувалися проти оновленого бюджету-2014 - ЗМІ

19 грудня 2013, 14:58

Написати коментар 0      Версія для друку 

Депутати фракції Партії регіонів категорично не сприйняли оновлений варіант держбюджету-2014, переданий до Верховної Ради Кабінетом міністрів пізно ввечері 18 грудня, повідомило джерело ZN.UA у фракції ПР.

За словами джерела, обурення регіоналів у першу чергу викликав той факт, що бюджет вже виписано з урахуванням законів, які насправді ще не прийнято Радою. Мова йде про закони, підтримані повністю або рекомендовані до першого читання Комітетом ВР з питань податкової та митної політики, який очолює регіонал Віталій Хомутинник. Ці закони передбачають фактично підвищення низки податків, а також відмову від передбаченого Податковим кодексом зниження ставок ПДВ і податку на прибуток підприємств, які є ключовими при формуванні держкошторису.

«Половина депутатів фракції ПР побачили у держбюджеті-2014 відчутні втрати, а друга половина - не знайшли ніякої радості», - прокоментувало джерело ZN.UA настрої регіоналів.

За словами джерела ZN.UA, про проект держбюджету доповідав перший заступник міністра фінансів Анатолій Мярковський, притому, що глава Мінфіну Юрій Колобов також був присутній на фракції.

«На фракції піднявся такий галас, що Олександру Єфремову (голова фракції ПР у Верховній Раді - ред.) довелося терміново заявити, що питання знімається з порядку денного. Якщо не втрутиться президент, то бюджет буде розглянуто на профільному Комітеті (очолює регіонал Євген Геллер - ред.) тільки 15 січня - у день наступного планового засідання парламенту», - розповіло джерело ZN.UA.

Нагадаємо, що на вечірньому засіданні Ради, яке відкриється о 14:00, має бути розглянуто і затверджено процедуру, за якою депутати будуть розглядати проект держбюджету-2014.

Як відомо, президент України Віктор Янукович раніше категорично висловився за те, що державний бюджет на 2014 рік має бути прийнято у грудні поточного року.

Дзеркало тижня

Переглянути всі 0      Написати коментар
ОСТАННІ В РОЗДІЛІ
ФОТОРЕПОРТАЖІ
ВАЖЛИВО
ОБГОВОРЕННЯ
ПО ТЕМІ

ПОПУЛЯРНІ
ОСТАННІ ПУБЛІКАЦІЇ

E-mail редакції:
© 2007-2012, 4post.com.ua
Передрук матеріалів тільки за умови посилання на 4post.com.ua. Передрук, копіювання чи відтворення в будь-якому вигляді інформації, що містить посилання на агентство УНІАН, заборонено. медмагазин ortop.ua - ваш надежный помощник в заботе о здоровье. В нашем ассортименте представлена самая современная и эффективная медтехника. От товары для реабилитации до специализированных средств для пожилых людей. Имеется большой ассортимент ортопедическая обувь и ортопедические стельки высочайшего качества, а также иные ортопедические товары на все случаи жизни.