Новини  |  Публікації  |  Фото  |    |  
RSS  |  PDA Версія  |  Архiв  |  |  
4POST НОВИНИ Незалежне Iнтернет-видання

Янукович розповів, коли ухвалить позитивне рішення щодо ЄС

19 грудня 2013, 15:09

Написати коментар 0      Версія для друку 

Паузу в підписанні угоди з ЄС зробили для того, щоб обговорити умови створення зони вільної торгівлі.

Про це заявив президент України Віктор Янукович під час інтерв'ю українським медіа 19 грудня.

«Ми зробили цю паузу для того щоб знайти відповідь, і це для дуже приниципове питання, на яких умовах ми підписуємо угоду про зону вільної торгівлі», - сказав він.

Зараз, за його словами, уряд має організувати обговорення цієї угоди з експертами, товаровиробниками, громаднські і ЗМІ.

«Це та робота, яка не була зроблена своєчасно,», - підкреслив президент.

«Уряд буде звітувати під час парламентських слухань, це була моя пропозиція на круглому столі, і вони будуть там розповідати, чому сталося так, що громадськість і особливо об'єднання товаровиробників, яких торкнеться ця угода, вони не знали ніяких умов. Люди не були обізнані», - сказав Янукович.

«І коли ми побачимо, що нас такі умови влаштовують, що нам це вигідно, що ми загхищаємо наші національні інтереси, рішення буде прийнято позитивне», - підкреслив він.

Також він додав, що питання, які потрібно буде роглянути в тросторонньому форматі, за участю ЄС і Росії, будуть розглянути саме в такому форматі, і що відповідні домовленості вже є.

Українська правда

Переглянути всі 0      Написати коментар
ОСТАННІ В РОЗДІЛІ
ФОТОРЕПОРТАЖІ
ВАЖЛИВО
ОБГОВОРЕННЯ
ПО ТЕМІ

ПОПУЛЯРНІ
ОСТАННІ ПУБЛІКАЦІЇ

E-mail редакції:
© 2007-2012, 4post.com.ua
Передрук матеріалів тільки за умови посилання на 4post.com.ua. Передрук, копіювання чи відтворення в будь-якому вигляді інформації, що містить посилання на агентство УНІАН, заборонено. медмагазин ortop.ua - ваш надежный помощник в заботе о здоровье. В нашем ассортименте представлена самая современная и эффективная медтехника. От товары для реабилитации до специализированных средств для пожилых людей. Имеется большой ассортимент ортопедическая обувь и ортопедические стельки высочайшего качества, а также иные ортопедические товары на все случаи жизни.