Новини  |  Публікації  |  Фото  |    |  
RSS  |  PDA Версія  |  Архiв  |  |  
4POST НОВИНИ Незалежне Iнтернет-видання

Янукович розповів про газові поступки у переговорах з Росією

19 грудня 2013, 15:40

Написати коментар 0      Версія для друку 

Президент України Віктор Янукович розповів, що в газових переговорах Україна-Росія обидві сторони пішли на поступки.

Про це він заявив в інтерв'ю українським медіа 19 грудня.

«Я не хочу з нашими партнерами будувати відносини «ти розумний - я дурень». Все це предмет домовленостей, кожна держава захищає свої національні інтереси» , - зазначив він.

«Якщо сьогодні Росія скоротила постачання газу на Україну , Росії це не вигідно. Ми говоримо: Хочете збільшити обсяги постачання газу ? - Хочемо. - Тоді знижуйте ціну» , - розповів президент.

Також Янукович нагадав , що Київ зацікавлений у завантаженості української ГТС і розглядає зустрічну вимогу Росії про прозорість надання доступу до «труби».

За його словами, Україна просувається в переговорах в цій сфері.

«По-перше, ми виділили «Укртрансгаз» в окрему юридичну структуру. По-друге, міжнародні аудитори оцінили вартість нашої ГТС. Тобто предмет переговорів вже є» , - сказав він.

Як відомо, Газпром пообіцяв Нафтогазу скинути ціну на газ з 1 січня на третину до 268,5 доларів на тисячу кубометрів. Ціна буде пресматріваться раз на квартал.

Українська правда

Переглянути всі 0      Написати коментар
ОСТАННІ В РОЗДІЛІ
ФОТОРЕПОРТАЖІ
ВАЖЛИВО
ОБГОВОРЕННЯ
ПО ТЕМІ

ПОПУЛЯРНІ
ОСТАННІ ПУБЛІКАЦІЇ

E-mail редакції:
© 2007-2012, 4post.com.ua
Передрук матеріалів тільки за умови посилання на 4post.com.ua. Передрук, копіювання чи відтворення в будь-якому вигляді інформації, що містить посилання на агентство УНІАН, заборонено. медмагазин ortop.ua - ваш надежный помощник в заботе о здоровье. В нашем ассортименте представлена самая современная и эффективная медтехника. От товары для реабилитации до специализированных средств для пожилых людей. Имеется большой ассортимент ортопедическая обувь и ортопедические стельки высочайшего качества, а также иные ортопедические товары на все случаи жизни.