Новини  |  Публікації  |  Фото  |    |  
RSS  |  PDA Версія  |  Архiв  |  |  
4POST НОВИНИ Незалежне Iнтернет-видання

В опозиції порахували: влада збільшує фінансування міліції та судів і зменшує видатки на медицину та село

20 грудня 2013, 11:17

Написати коментар 2      Версія для друку 

З державних структур найкраще фінансування, згідно з проектом держбюджету-2014, отримає Міністерство внутрішніх справ.

Про це заявив лідер ВО "Свобода" Олег Тягнибок.

"Найкраще фінансування отримало Міністерство внутрішніх справ - порівняно з попереднім роком ще на 2,4 млрд. грн.. більше", - сказав він, виступаючи на майдані Незалежності в четвер увечері.

При цьому, за словами Тягнибока, фінансування української армії скоротилося, і різниця у бюджетній підтримці між Міноборони та МВС становить понад 4 млрд. грн.

"А чи не тому це сталося, що армія у багатьох військових частинах відмовлялася виконувати злочинні накази проти Майдану?" - задався він питанням.

Тягнибок також вказав на те, що більше фінансування отримають українські суди, і ця тенденція, за його словами, зберігається останніми роками.

Лідер "Свободи" заявив, що пропонований бюджет фактично знищить в Україні дрібний та середній бізнес.

За його словами, зменшилося фінансування сфери охорони здоров'я та агропромислового комплексу.

Українська правда

Олексій 20.12.2013, 11:35
Чому всі вірять тому, що кажуть на майдані а не перевірять документи, що є у вільному доступі. Невже незалежність ЗМІ полягає лише в розповсюдженні дезінформації.
З так званого збільшення на 2,4 млрд. грн фінансування МВС у проекті бюджету - 2,5 млрд. грн це фінансування прикордонників, які у 2013 році фінансувалися за окремою програмою, доречі фінансування прикордонників також зменшилось.
українка 20.12.2013, 11:25
А хто ж буде задарма підставляти продажну пику, щоб захищати їх зади?
Переглянути всі 2      Написати коментар
ОСТАННІ В РОЗДІЛІ
ФОТОРЕПОРТАЖІ
ВАЖЛИВО
ОБГОВОРЕННЯ
ПО ТЕМІ

ПОПУЛЯРНІ
ОСТАННІ ПУБЛІКАЦІЇ

E-mail редакції:
© 2007-2012, 4post.com.ua
Передрук матеріалів тільки за умови посилання на 4post.com.ua. Передрук, копіювання чи відтворення в будь-якому вигляді інформації, що містить посилання на агентство УНІАН, заборонено. медмагазин ortop.ua - ваш надежный помощник в заботе о здоровье. В нашем ассортименте представлена самая современная и эффективная медтехника. От товары для реабилитации до специализированных средств для пожилых людей. Имеется большой ассортимент ортопедическая обувь и ортопедические стельки высочайшего качества, а также иные ортопедические товары на все случаи жизни.