Новини  |  Публікації  |  Фото  |    |  
RSS  |  PDA Версія  |  Архiв  |  |  
4POST НОВИНИ Незалежне Iнтернет-видання

Із $ 3 мільярдів, одержаних сьогодні, четверту частину Україна одразу ж поверне Росії

24 грудня 2013, 14:56

Написати коментар 1      Версія для друку 

З одержаних сьогодні Україною $ 3 млрд коштів за рахунок викупівлі Росією українських євробондів, $ 750 млн вже у п'ятницю буде повернуто РФ.

Згідно з проспектом емісії випуску єврооблігацій, 27 грудня Мінфін України має погасити кредит, наданий у вересні VTB Capital Plc та «Сбербанком Росії» на суму $ 750 млн, повідомило раніше агентство «Інтерфакс-Україна».

У проспекті зазначається, що кредит було надано на термін до 12 грудня, тобто всього на три місяці, під ставку 6,5% річних. Пізніше сторони підвищили ставку до 9,5% і продовжили кредит до 27 грудня.

Найближчим часом має бути вирішено питання боргу НАК «Нафтогаз України» за несплачений російський газ - на початок листопада він становив $ 1,4 млрд. Не виключено, що частину боргу буде погашено за рахунок грошей, що надійшли, пише «Коммерсантъ-Україна».

Витрати України на організацію випуску дворічних єврооблігацій на $ 3 млрд склали $ 500 тис. Їх отримає лід-менеджер випуску - VTB Capital. У проспекті емісії відсутня інформація про оферту за євробондами.

Дзеркало тижня

БСЧС 24.12.2013, 15:12
Совершенно логично. Банкроты всегда новым кредитом погашают старый.
Переглянути всі 1      Написати коментар
ОСТАННІ В РОЗДІЛІ
ФОТОРЕПОРТАЖІ
ВАЖЛИВО
ОБГОВОРЕННЯ
ПО ТЕМІ

ПОПУЛЯРНІ
ОСТАННІ ПУБЛІКАЦІЇ

E-mail редакції:
© 2007-2012, 4post.com.ua
Передрук матеріалів тільки за умови посилання на 4post.com.ua. Передрук, копіювання чи відтворення в будь-якому вигляді інформації, що містить посилання на агентство УНІАН, заборонено. медмагазин ortop.ua - ваш надежный помощник в заботе о здоровье. В нашем ассортименте представлена самая современная и эффективная медтехника. От товары для реабилитации до специализированных средств для пожилых людей. Имеется большой ассортимент ортопедическая обувь и ортопедические стельки высочайшего качества, а также иные ортопедические товары на все случаи жизни.