Новини  |  Публікації  |  Фото  |    |  
RSS  |  PDA Версія  |  Архiв  |  |  
4POST НОВИНИ Незалежне Iнтернет-видання

Азаров обіцяє заборонити «проїдати» російський кредит

25 грудня 2013, 14:24

Написати коментар 4      Версія для друку 

Уряд вимагає спрямувати усі гроші з російського кредиту на модернізацію виробництв та ЖКГ, а не «проїдати» їх.

Про це заявив на засіданні уряду прем'єр Микола Азаров.

За його словами, РФ допомогла Україні «в критичній для нас економічній ситуації».

«Водночас треба розуміти, що це кредит - на дуже вигідних умовах, але все одно це кошти, які доведеться віддавати», - нагадав Азаров.

Тому він вимагає використати цей фінансовий ресурс з максимальною ефективністю.

«Не може бути й мови, щоб «залатати» кредитними коштами поточні проблеми, проїсти цей ресурс. В першу чергу кредит піде на модернізацію промислових потужностей», - заявив прем'єр.

Він нагадав, що торгові відносини з ринком Митного союзу мають покращити, а з ЄС – залишились незмінними.

«Отже, наше завдання – зміцнити свої позиції на цих ринках за рахунок кардинального підвищення якості вітчизняної продукції, технологічного переозброєння», - закликав прем'єр.

За його словами, Україна отримала ресурс для «перезавантаження» політики новітньої індустріалізації України.

«Фінансовий ресурс для цього – російський кредит, економія коштів внаслідок подешевшання газу і пов’язане з цим підвищення прибутковості підприємств», - заявив Азаров.

Також модернізації країни, за його словами, будуть сприяти цільові китайські кредити та спільні масштабні проекти.

Тому він заявив, що не можна «собі дозволити жодних вкладень у підприємства, де немає обґрунтованих, реальних планів модернізації».

Українська правда

Алекс 25.12.2013, 15:15
Они б хоть между собой договорились:
"Первые $3 млрд от России будут, в частности, направлены на погашение задолженности по стипендиям студентам. Об этом заявил вице-премьер Константин Грищенко."
Веник 25.12.2013, 14:42
Бла-бла-бла! А где конкретика? В какие конкретно предприятия будут вкладываться какие конкретные суммы? Кто нибудь просчитывал срок окупаемости данных инвестиций? Каким образом инвестиции в частный сектор будут возвращены в бюджет, отдавать до кредит из него придется? Или инвестиции будут только в гос. сектор? А то получится как с ЕС - 2 года упрашивали подписать зону свободной торговли, а как упросили оказалось, что типа не выгодно.
владимир 25.12.2013, 14:34
Ты ж кредитов не берешь,маразматик.
Переглянути всі 4      Написати коментар
ОСТАННІ В РОЗДІЛІ
ФОТОРЕПОРТАЖІ
ВАЖЛИВО
ОБГОВОРЕННЯ
ПО ТЕМІ

ПОПУЛЯРНІ
ОСТАННІ ПУБЛІКАЦІЇ

E-mail редакції:
© 2007-2012, 4post.com.ua
Передрук матеріалів тільки за умови посилання на 4post.com.ua. Передрук, копіювання чи відтворення в будь-якому вигляді інформації, що містить посилання на агентство УНІАН, заборонено. медмагазин ortop.ua - ваш надежный помощник в заботе о здоровье. В нашем ассортименте представлена самая современная и эффективная медтехника. От товары для реабилитации до специализированных средств для пожилых людей. Имеется большой ассортимент ортопедическая обувь и ортопедические стельки высочайшего качества, а также иные ортопедические товары на все случаи жизни.