Новини  |  Публікації  |  Фото  |    |  
RSS  |  PDA Версія  |  Архiв  |  |  
4POST НОВИНИ Незалежне Iнтернет-видання

Азаров звинуватив опозицію в тому, що київські бюджетники залишаться без зарплати

25 грудня 2013, 15:37

Написати коментар 7      Версія для друку 

Незважаючи на те, що на рівні Кабміну було прийнято рішення виділити Києву з держбюджету додаткові кошти для перерахування працівникам бюджетної сфери невиплаченої за останні два-три місяці зарплатні, через непрацюючу Київраду всі столичні бюджетники перед Новим роком залишаться без своїх грошей.

Про це заявив прем'єр-міністр Микола Азаров на засіданні Кабінету міністрів у середу, 25 грудня.

Азаров зазначив, що уряд прийняв рішення і виділив додатково Києву 130 млн грн з держбюджету як дотацію на виплату зарплатні. Але це рішення має бути затверджено на сесії Київради, чого не відбулося.

«Опозиційні народні депутати, які взяли моду абсолютно незаконно втручатися у повноваження місцевої влади, зірвали сесію Київради», - розгнівано сказав прем'єр.

«Таким чином, столичні бюджетники не отримають зарплатню за листопад і грудень. Лікарі, вчителі, водії тролейбусів, трамваїв та автобусів, всі бюджетники перед новорічними святами залишаться без грошей», - заявив Азаров.

У той же час прем'єр у своїй промові пообіцяв, що уряд виконає доручення президента до 30 грудня здійснити абсолютно всі передбачені бюджетом соціальні виплати.

Разом з тим зазначимо, що напередодні ввечері у понеділок в.о. голови КМДА Анатолій Голубченко заявив в ефірі телеканалу «Київ», що виплату зарплатні бюджетникам можна зробити і без рішень Київради, і повідомив, що навіть звернувся до Галини Гереги з проханням скасувати проведення засідання Київради 24 грудня. «Сам факт виплати полягає в тому, коли на рахунок Києва перерахують кошти», - пояснив тоді Голубченко.

Дзеркало тижня

Васильевич ЗАПОРОЖЬЕ 25.12.2013, 18:53
А где-же "покращення" каждый день без дотаций? Козел!!!
гость 25.12.2013, 16:05
Лучше встретить медведицу,потерявшую своих медвежат, чем дурака с его глупостью.
"пересічна українка" 25.12.2013, 16:01
Чому головувала Герега? Для чого, хоч і в.о., Голубченко?
Переглянути всі 7      Написати коментар
ОСТАННІ В РОЗДІЛІ
ФОТОРЕПОРТАЖІ
ВАЖЛИВО
ОБГОВОРЕННЯ
ПО ТЕМІ

ПОПУЛЯРНІ
ОСТАННІ ПУБЛІКАЦІЇ

E-mail редакції:
© 2007-2012, 4post.com.ua
Передрук матеріалів тільки за умови посилання на 4post.com.ua. Передрук, копіювання чи відтворення в будь-якому вигляді інформації, що містить посилання на агентство УНІАН, заборонено. медмагазин ortop.ua - ваш надежный помощник в заботе о здоровье. В нашем ассортименте представлена самая современная и эффективная медтехника. От товары для реабилитации до специализированных средств для пожилых людей. Имеется большой ассортимент ортопедическая обувь и ортопедические стельки высочайшего качества, а также иные ортопедические товары на все случаи жизни.