Новини  |  Публікації  |  Фото  |    |  
RSS  |  PDA Версія  |  Архiв  |  |  
4POST НОВИНИ Незалежне Iнтернет-видання

Янукович пообіцяв бюджетникам Києва зарплати, але не сказав коли

25 грудня 2013, 16:39

Написати коментар 0      Версія для друку 

Президент Віктор Янукович пообіцяв, що киянам-бюджетникам зарплати виплатять вчасно.

Про це він заявив під час зустрічі з в. о. голови КМДА Анатолієм Голубченком та секретарем Київради Галиною Герегою, повідомляє прес-служба президента.

Торкаючись питання виплат заробітної плати працівникам бюджетної сфери Києва, президент сказав: «Ми вийдемо з цієї ситуації».

«Заспокойте керівників підприємств, хто займається й несе відповідальність за своєчасні виплати. Ми зробимо все, щоб ці виплати були зроблені своєчасно. Незважаючи на ці перешкоди, які є, ми зобов'язані це питання вирішити», - заявив Янукович.

Після зустрічі Герега заявила, що представники київської влади мусили звернутися до президента через дії опозиційних політиків, які у вівторок завадили проведенню «виїзного засідання» Київради, на якому мали вирішуватися важливі питання.

«Представники від опозиційних сил нам зірвали пленарне засідання. Я вимушена була його закрити. Ми розглянули тільки перше питання порядку денного», - пожалілася Герега.

«Ми б'ємо тривогу і вимушені були звернутись до президента. Він дуже оперативно відреагував, за що ми йому вдячні, і сьогодні відбулася зустріч», - зазначила вона.

«Ми обговорювали питання, яким чином можна буде ці надбавки і заробітні плати виплатити, тому що до цього дня ми саме такі бюджетні питання вирішували лише прийняттям рішення на сесії Київської міської ради», - додала Герега.

Секретар Київради запевнила: «Президент нас підтримує, безперечно, тому що кияни не можуть бути заручниками політичної ситуації».

Перший заступник голови КМДА Анатолій Голубченко також сказав: «Ми проініціювали і попросили (Януковича) зустрітися, і президент настільки оперативно відреагував, що дає нам можливість все ж таки завершити вирішення цього дуже важливого питання».

«Президент прийняв нас, почув і дав відповідні доручення. Ми, вийшовши з Адміністрації, поїдемо вирішувати всі ці питання», - заявив Голубченко, який виконує обов’язки відстороненого Олександра Попова.

«Безумовно, найпростіше було б прийняти вчора на сесії рішення, але ж тепер нам потрібно йти іншим шляхом. Він довший, він складніший, вимагає деяких рішень на Кабінеті міністрів. Тому я вибачаюся перед киянами, але точно буде затримка по виплатах, і ні сьогодні, ні завтра ми не зможемо цього зробити. Під загрозою це питання», - заявив він.

Однак Голубченко зазначив, що завдяки дорученням президента влада не допустить невиплат киянам.

Українська правда

Переглянути всі 0      Написати коментар
ОСТАННІ В РОЗДІЛІ
ФОТОРЕПОРТАЖІ
ВАЖЛИВО
ОБГОВОРЕННЯ
ПО ТЕМІ

ПОПУЛЯРНІ
ОСТАННІ ПУБЛІКАЦІЇ

E-mail редакції:
© 2007-2012, 4post.com.ua
Передрук матеріалів тільки за умови посилання на 4post.com.ua. Передрук, копіювання чи відтворення в будь-якому вигляді інформації, що містить посилання на агентство УНІАН, заборонено. медмагазин ortop.ua - ваш надежный помощник в заботе о здоровье. В нашем ассортименте представлена самая современная и эффективная медтехника. От товары для реабилитации до специализированных средств для пожилых людей. Имеется большой ассортимент ортопедическая обувь и ортопедические стельки высочайшего качества, а также иные ортопедические товары на все случаи жизни.