Новини  |  Публікації  |  Фото  |    |  
RSS  |  PDA Версія  |  Архiв  |  |  
4POST НОВИНИ Незалежне Iнтернет-видання

Президент вимагає з 1 січня знизити ціну на газ для населення


26 грудня 2013, 15:11

Написати коментар 0      Версія для друку 

Президент Віктор Янукович вимагає почати зниження цін на газ для споживачів з 1 січня.

Про це він заявив на засіданні Ради регіонів у четвер.

«Я просив би цими днями прийняти відповідне рішення разом з Національною комісією з енергетики по послідовному зниженню ціни на газ для наших споживачів, щоб з 1 січня вже наші виробники, наші споживачі це відчули», - сказав президент.

Він констатував, що зараз в газових сховищах знаходиться газ за «старою, дорогою ціною». «Ми повинні його використовувати - і змішувати з новою ціною», - наголосив Янукович.

Він також закликав ефективно використовувати кредит, отриманий від Росії:»Не треба чекати, що відбудеться якесь диво, треба ефективно використовувати ці можливості для продовження модернізації нашої держави».

Янукович поскаржився, що «як президент отримав головний удар за рішення у Вільнюсі і Москві». «Але я повинен був взяти на себе відповідальність», – підкреслив він.

Він констатував, що Україні вдалося досягнути таких результатів переговорів завдяки політичній волі та зустрічним крокам з боку Росії.

Українська правда

Переглянути всі 0      Написати коментар
ОСТАННІ В РОЗДІЛІ
ФОТОРЕПОРТАЖІ
ВАЖЛИВО
ОБГОВОРЕННЯ
ПО ТЕМІ

ПОПУЛЯРНІ
ОСТАННІ ПУБЛІКАЦІЇ

E-mail редакції:
© 2007-2012, 4post.com.ua
Передрук матеріалів тільки за умови посилання на 4post.com.ua. Передрук, копіювання чи відтворення в будь-якому вигляді інформації, що містить посилання на агентство УНІАН, заборонено. медмагазин ortop.ua - ваш надежный помощник в заботе о здоровье. В нашем ассортименте представлена самая современная и эффективная медтехника. От товары для реабилитации до специализированных средств для пожилых людей. Имеется большой ассортимент ортопедическая обувь и ортопедические стельки высочайшего качества, а также иные ортопедические товары на все случаи жизни.