Новини  |  Публікації  |  Фото  |    |  
RSS  |  PDA Версія  |  Архiв  |  |  
4POST НОВИНИ Незалежне Iнтернет-видання

Янукович дав добро на скасування зниження ПДВ та подорожчання алкоголю й цигарок

27 грудня 2013, 17:23

Написати коментар 0      Версія для друку 

Президент України підписав закон №713-VII «Про внесення змін до Податкового кодексу України щодо ставок окремих податків» (законопроект №3757). Про це повідомляє прес-служба голови держави у п'ятницю, 27 грудня.

Нагадаємо, цей закон Верховна Рада прийняла 241 голосом 19 грудня. Закон направлено на збільшення податкових надходжень до державного бюджету у 2014 році. За оцінками автора, голови профільного комітету регіонала Віталія Хомутинника, ефект має становити плюс близько 35 млрд грн.

Серед основних нововведень у документі - перенесення передбаченого чинною редакцією Податкового кодексу зниження ставки ПДВ до 17% на 2015-й рік, а також поступове щорічне зниження на 1 в.п. ставки податку на прибуток протягом трьох років з 19 до 16%.

При цьому пропонували також продовжити на наступний рік (до 01.01.2015) «нульовий» ПДВ. Окрім того - звільнити від справляння ПДВ операції з макулатурою.

У той же час законопроектом передбачається підвищення ставок акцизного податку на пиво на 35%, на спирт та інші алкогольні напої - на 14%, тютюн і тютюнові вироби - на 11,6%

Дзеркало тижня

Переглянути всі 0      Написати коментар
ОСТАННІ В РОЗДІЛІ
ФОТОРЕПОРТАЖІ
ВАЖЛИВО
ОБГОВОРЕННЯ
ПО ТЕМІ

ПОПУЛЯРНІ
ОСТАННІ ПУБЛІКАЦІЇ

E-mail редакції:
© 2007-2012, 4post.com.ua
Передрук матеріалів тільки за умови посилання на 4post.com.ua. Передрук, копіювання чи відтворення в будь-якому вигляді інформації, що містить посилання на агентство УНІАН, заборонено. медмагазин ortop.ua - ваш надежный помощник в заботе о здоровье. В нашем ассортименте представлена самая современная и эффективная медтехника. От товары для реабилитации до специализированных средств для пожилых людей. Имеется большой ассортимент ортопедическая обувь и ортопедические стельки высочайшего качества, а также иные ортопедические товары на все случаи жизни.