Новини  |  Публікації  |  Фото  |    |  
RSS  |  PDA Версія  |  Архiв  |  |  
4POST НОВИНИ Незалежне Iнтернет-видання

У Азарова рекомендують переглянути тарифи на тепло і гарячу воду

09 сiчня 2014, 11:11

Написати коментар 0      Версія для друку 

Кабінет міністрів рекомендував Нацкомісії з 1 січня 2014 року переглянути тарифи на теплову енергію та гаряче водопостачання з урахуванням нових цін на газ, а центральним і місцевим органам влади - забезпечити зниження вартості газу та теплопостачання для населення.

Відповідне доручення міститься в постанові Кабміну №951 від 30 грудня 2013 року.

Крім того, даною постановою Кабмін рекомендував Нацкомісії, що здійснює держрегулювання у сфері енергетики, знизити тарифи на газ для деяких категорій споживачів, що комісія і зробила 30 грудня 2013 року.

У документі також зазначено, що НКРЕ, при регулярному перегляді граничних цін на газ, буде враховувати не тільки курс гривні до долара, а й середньозважену ціну імпортного газу.

Як повідомлялося, 30 грудня 2013 року НКРЕ, у зв'язку зі зниженням ціни на імпортований з Росії газ на третину до рівня 268,5 доларів за тисячу кубометрів, прийняла рішення знизити з 1 січня 2014 року гранична ціну на газ для промислових споживачів на 10% - до 3113 гривень за тисячу кубометрів і для державних установ - на 29%, до 2448 гривень за тисячу кубометрів.

Українська правда

Переглянути всі 0      Написати коментар
ОСТАННІ В РОЗДІЛІ
ФОТОРЕПОРТАЖІ
ВАЖЛИВО
ОБГОВОРЕННЯ
ПО ТЕМІ

ПОПУЛЯРНІ
ОСТАННІ ПУБЛІКАЦІЇ

E-mail редакції:
© 2007-2012, 4post.com.ua
Передрук матеріалів тільки за умови посилання на 4post.com.ua. Передрук, копіювання чи відтворення в будь-якому вигляді інформації, що містить посилання на агентство УНІАН, заборонено. медмагазин ortop.ua - ваш надежный помощник в заботе о здоровье. В нашем ассортименте представлена самая современная и эффективная медтехника. От товары для реабилитации до специализированных средств для пожилых людей. Имеется большой ассортимент ортопедическая обувь и ортопедические стельки высочайшего качества, а также иные ортопедические товары на все случаи жизни.