Новини  |  Публікації  |  Фото  |    |  
RSS  |  PDA Версія  |  Архiв  |  |  
4POST НОВИНИ Незалежне Iнтернет-видання

Азаров пообіцяв в новом бюджеті зарплатне "пакращення"

09 сiчня 2014, 13:04

Написати коментар 0      Версія для друку 

Уряд гарантує, що бюджет 2014 максимально зважений, реалістичний, створений для народу України

Як повідомили «Коментарям» у прес-службі Кабміну, про це сказав глава відомства Микола Азаров, відкриваючи засідання уряду.

Він зазначив, що Кабмін запропонував Верховній Раді скоротити на 1% податок на прибуток, «щоб більше залишалося у підприємств на модернізацію».

За словами Азарова соціальні параметри бюджету будуть збільшені.

Мінімальна заробітна плата в поточному році перевищуватиме рівень 2009 року майже в 2 рази, розмір посадового окладу працівника 1 тарифного розряду Єдиної тарифної сітки - в 1,7 рази.

«В результаті таких збільшень середньомісячна заробітна плата на кінець 2014 року, наприклад, дільничного лікаря - терапевта вищої категорії зросте на 602 гривень на місяць, фельдшера - на 401 гривню щомісяця, завідувача дошкільного навчального закладу на 645 гривень, вчителя вищої категорії загальноосвітнього навчального закладу на 602 гривні, старшого наукового співробітника 748 гривень», - сказав Азаров.

За інформацією Азарова Комітет Верховної Ради з питань бюджету почав підготовку пропозицій до проекту бюджету за участю уповноважених представників Кабінету Міністрів.

«Наступний тиждень буквально кожен член Кабінету Міністрів має присвятити в першу чергу роботі з народними депутатами, з комітетами Верховної Ради і парламентськими фракціями, щоб донести до них наше переконання: розроблений Урядом бюджет - це головна запорука фінансової стабільності та економічного розвитку в 2014 році» , - упевнений Азаров.

Переглянути всі 0      Написати коментар
ОСТАННІ В РОЗДІЛІ
ФОТОРЕПОРТАЖІ
ВАЖЛИВО
ОБГОВОРЕННЯ
ПО ТЕМІ

ПОПУЛЯРНІ
ОСТАННІ ПУБЛІКАЦІЇ

E-mail редакції:
© 2007-2012, 4post.com.ua
Передрук матеріалів тільки за умови посилання на 4post.com.ua. Передрук, копіювання чи відтворення в будь-якому вигляді інформації, що містить посилання на агентство УНІАН, заборонено. медмагазин ortop.ua - ваш надежный помощник в заботе о здоровье. В нашем ассортименте представлена самая современная и эффективная медтехника. От товары для реабилитации до специализированных средств для пожилых людей. Имеется большой ассортимент ортопедическая обувь и ортопедические стельки высочайшего качества, а также иные ортопедические товары на все случаи жизни.