Новини  |  Публікації  |  Фото  |    |  
RSS  |  PDA Версія  |  Архiв  |  |  
4POST НОВИНИ Незалежне Iнтернет-видання

У Ахметова запевняють, що всі його підприємства від кризи не постраждали

31 сiчня 2014, 17:07

Написати коментар 2      Версія для друку 

Підприємства групи "СКМ" в Україні та за її межами надалі працюють у штатному режимі попри політичну кризу в країні.

Про це повідомила прес-служба групи у відповідь на запит агентства "Інтерфакс-Україна".

"Навіть зараз, в умовах політичної кризи в країні, у компаній Групи "СКМ" на міжнародних ринках проблем не виникає: ні в частині міжнародних постачань, ні в частині банківських операцій, ні в частині роботи з іноземними інвесторами", - зазначено в коментарі.

"СКМ" зазначає, що завжди будувала свій бізнес у суворій відповідності з міжнародними правилами та стандартами.

"І ми по праву одним зі своїх досягнень вважаємо міцні, довірливі відносини з нашими партнерами, зокрема - іноземними", - пояснює група відсутність негативного впливу політичної кризи на свою діяльність за кордоном.

До групи "СКМ" входять найбільші в Україні гірничо-металургійний холдинг "Метінвест" та енергохолдинг "ДТЕК", банки ПУМБ і "Ренесанс-капітал", страховики "АСКА" та "АСКА-Життя", телекомгрупа Vega, "Медіа група Україна" та видавничий холдинг "Сьогодні Мультимедіа", "ЕСТА Холдинг" (нерухомість), "Український рітейл" (роздрібна торгівля). У складі групи також UMG (видобуток глин), "Паралель" (оператор ринку нафтопродуктів), HarvEast (сільське господарство), машинобудівний холдинг Corum (раніше - холдинг "Гірничі машини"), транспортний холдинг "Портінвест" та інші.
100% акцій "СКМ" належать українському бізнесмену Рінату Ахметову.

Українська правда

Игорь 31.01.2014, 17:17
Сучасні послідовники "Матвія Гордона" з СВОБОДИ катують Беркут - wearelegionofukraine.wordpress.com
яяя 31.01.2014, 17:13
Еще не вечер....еще не вечер...
Переглянути всі 2      Написати коментар
ОСТАННІ В РОЗДІЛІ
ФОТОРЕПОРТАЖІ
ВАЖЛИВО
ОБГОВОРЕННЯ
ПО ТЕМІ

ПОПУЛЯРНІ
ОСТАННІ ПУБЛІКАЦІЇ

E-mail редакції:
© 2007-2012, 4post.com.ua
Передрук матеріалів тільки за умови посилання на 4post.com.ua. Передрук, копіювання чи відтворення в будь-якому вигляді інформації, що містить посилання на агентство УНІАН, заборонено. медмагазин ortop.ua - ваш надежный помощник в заботе о здоровье. В нашем ассортименте представлена самая современная и эффективная медтехника. От товары для реабилитации до специализированных средств для пожилых людей. Имеется большой ассортимент ортопедическая обувь и ортопедические стельки высочайшего качества, а также иные ортопедические товары на все случаи жизни.