Новини  |  Публікації  |  Фото  |    |  
RSS  |  PDA Версія  |  Архiв  |  |  
4POST НОВИНИ Незалежне Iнтернет-видання

Україна не буде дотувати поставки електрики в Крим

25 березня 2014, 16:34

Написати коментар 0      Версія для друку 

Україна не має наміру дотувати поставки електрики в Крим і готується підвищити ціни після прийняття закону про окуповану територію.

Про це заявив на брифінгу міністр енергетики та вугільної промисловості Юрій Продан.

За його словами, ситуація з відключенням електропостачання в Крим булла викликана технічними обставинами.

"Та ситуація виникла, бо відбувалися відповідні роботи на лінії. Коли проводили роботи, то сталась ситуація, що й друга лінія передачі відключилась", - сказав Продан.

Він розповів про свою розмову зі своїм російським коллегою, в ході якої Продан пояснив, що технічні умови змушуть запровадити певні ліміти на постачання.

"Якщо Крим перевищуватиме певні обсяги, то електроенергія може відключатись", - сказав міністр.

Продан пояснив, що Україна вважає Крим своєю територією, а тому там поки що діють тарифи на електроенергію, як і в решті України.

Проте міністр заявив, що якщо Крименерго і Севастопольенерго нарощуватимуть заборгованості, то Україна відключатиме постачання.

Продан розповів, що Кабмін чекає прийняття закону про "тимчасово окуповану територію", яким він отримає право визначати умови діяльності підприємств на території Криму.

"Звісно у цьому випадку ціна на електроенергію (у Криму –ред.) буде значно підвищуватись", - попередив міністр.

Українська правда

Переглянути всі 0      Написати коментар
ОСТАННІ В РОЗДІЛІ
ФОТОРЕПОРТАЖІ
ВАЖЛИВО
ОБГОВОРЕННЯ
ПО ТЕМІ

ПОПУЛЯРНІ
ОСТАННІ ПУБЛІКАЦІЇ

E-mail редакції:
© 2007-2012, 4post.com.ua
Передрук матеріалів тільки за умови посилання на 4post.com.ua. Передрук, копіювання чи відтворення в будь-якому вигляді інформації, що містить посилання на агентство УНІАН, заборонено. медмагазин ortop.ua - ваш надежный помощник в заботе о здоровье. В нашем ассортименте представлена самая современная и эффективная медтехника. От товары для реабилитации до специализированных средств для пожилых людей. Имеется большой ассортимент ортопедическая обувь и ортопедические стельки высочайшего качества, а также иные ортопедические товары на все случаи жизни.