Новини  |  Публікації  |  Фото  |    |  
RSS  |  PDA Версія  |  Архiв  |  |  
4POST НОВИНИ Незалежне Iнтернет-видання

МВС: кіровоградський «Беркут» не відмовлявся їхати до Києва

11 грудня 2013, 14:56

Написати коментар 0      Версія для друку 

Кіровоградський «Беркут» відмовився їхати на Київ у вівторок ввечері.

Про це повідомляє місцеве видання Рідний Кіровоград.

«Як стало відомо, у вівторок о 23.00, бійці кіровоградського «Беркуту» відмовилися вантажитися в автобуси та їхати в Київ для участі в розгоні майдану», - пише видання.

«Ми прийняли спільне рішення відмовитися від застосування сили до мирних мітингувальників. Не заважаючи на погрози та можливі санкції проти нас, весь особовий склад – 220 бійців, відмовилися вантажитися в автобуси. 6 автобусів в ночі не виїхали на Київ», - розповів однин з командирів «Беркуту».

Командири підрозділів за неофіційно інформацією відстороненні від виконання обов’язків.

Однак у МВС спростовували інформацію ЗМІ про відмову «Беркута» виконувати завдання з охорони правопорядку.

За твердженням відомства, інформація про 220 співробітників кіровоградського «Беркута», які нібито відмовляються їхати в Київ для «розгону» мітингувальників, «не відповідає дійсності хоча б тому, що в Кіровоградському обласному управлінні міліції не існує такої великої кількості бійців спецпризначення».

У МВС зазначили, що «невелика частина співробітників «Беркута» з Кіровоградської області ще з кінця листопада допомагає київським колегам забезпечувати громадський порядок на вулицях столиці».

Також названа «дезінформацією» інформація депутата Верховної Ради Олександра Бригинця про те, що нібито 10 співробітників «Беркута» з Оболонського райуправління міліції Києва відмовилися виконувати завдання з охорони громадського порядку під час масових заходів і «розійшлися по домівках».

«В цьому структурному підрозділі ГУМВС у Києві службу бійці спеціального призначення «Беркут» взагалі не проходять. Там немає і не може бути цього спецпідрозділу. Інші ж правоохоронці Оболонського райуправління міліції продовжують виконувати службові обов'язки відповідно до поставлених їм завдань», - сказано в повідомленні.

У МВС заявляють, «подібні провокаційні повідомлення є частиною «брудної» політтехнології, спрямованої на дискредитацію міліції та маніпулювання громадською думкою»

Українська правда

Переглянути всі 0      Написати коментар
ОСТАННІ В РОЗДІЛІ
ФОТОРЕПОРТАЖІ
ВАЖЛИВО
ОБГОВОРЕННЯ
ПО ТЕМІ

ПОПУЛЯРНІ
ОСТАННІ ПУБЛІКАЦІЇ

E-mail редакції:
© 2007-2012, 4post.com.ua
Передрук матеріалів тільки за умови посилання на 4post.com.ua. Передрук, копіювання чи відтворення в будь-якому вигляді інформації, що містить посилання на агентство УНІАН, заборонено. медмагазин ortop.ua - ваш надежный помощник в заботе о здоровье. В нашем ассортименте представлена самая современная и эффективная медтехника. От товары для реабилитации до специализированных средств для пожилых людей. Имеется большой ассортимент ортопедическая обувь и ортопедические стельки высочайшего качества, а также иные ортопедические товары на все случаи жизни.