Новини  |  Публікації  |  Фото  |    |  
RSS  |  PDA Версія  |  Архiв  |  |  
4POST НОВИНИ Незалежне Iнтернет-видання

У різних містах України люди збираються масово їхати на Київ

11 грудня 2013, 15:25

Написати коментар 0      Версія для друку 

У різних містах України відбуваються акції із закликом до людей їхати до Києва на Євромайдан.

Як повідомляє «ZIK» депутати Тернопільської міськради на позачерговому засіданні вирішили їхати на Київський Майдан.

«У зв’язку з тим, що більшість депутатів міськради їдуть до Києва відстоювати права, гідність і майбутнє кожного українця, сьогодні ми прийняли рішення внести зміни до бюджету міста. Ймовірно, до кінця року більше сесій не відбудеться», – повідомив мер міста Сергій Надал.

В Івано-Франківську провели останнє народне віче під ОДА.

Керівник регіонального штабу нацспротиву Василь Попович наголосив, що сьогодні люди потрібні у Києві, тому він їде до столиці та закликає прикарпатських чоловіків відстояти своє право на майдані, пише news.if.

«Я замість себе залишаю хлопців. Чоловіки – їдьте до Києва, ви там потрібні. Не має значення, хто Ви за професією і який у вас статус. Ви потрібні в Києві», - сказав він.

Чернівецький Євромайдан також переїжджає до Києва.

У Чернівцях на Центральній площі залишаються лише намети з кількома активістами для реєстрації і відправки протестувальників до столиці, пише «ZIK».

Після нічних подій у Києві активісти дніпропетровського Євромайдану організували автопробіг, учасники якого закликають жителів міста їхати до Києва.

Про це розповів «Інтерфаксу-Україна» один з організаторів дніпропетровського Євромайдану Віктор Романенко.

У Дніпропетровську близько 30 машин роз'їхалися всім містом із закликом виїхати до Києва для підтримки учасників мирної акції на Майдані Незалежності.

«Нічні події в Києві розбурхали дніпропетровців. Пішли дзвінки. Люди вимагають діяти. Автомобілісти запропонували не чекати 16.00, а протягом дня проїхати містом і покликати людей до Києва», - розповів він.

Колона автомобілістів у складі кількох десятків автомобілів їздить і вулицями Рівного. Автопробіг організовано на підтримку Євромайдану в Києві.

Учасники автопробігу закликають рівнян підтримати людей, які в ці хвилини перебувають на Майдані Незалежності столиці

Як відомо, раніше про переорієнтацію на Київ заявили уже Львівський та Луцький Євромайдани.

Українська правда

Переглянути всі 0      Написати коментар
ОСТАННІ В РОЗДІЛІ
ФОТОРЕПОРТАЖІ
ВАЖЛИВО
ОБГОВОРЕННЯ
ПО ТЕМІ

ПОПУЛЯРНІ
ОСТАННІ ПУБЛІКАЦІЇ

E-mail редакції:
© 2007-2012, 4post.com.ua
Передрук матеріалів тільки за умови посилання на 4post.com.ua. Передрук, копіювання чи відтворення в будь-якому вигляді інформації, що містить посилання на агентство УНІАН, заборонено. медмагазин ortop.ua - ваш надежный помощник в заботе о здоровье. В нашем ассортименте представлена самая современная и эффективная медтехника. От товары для реабилитации до специализированных средств для пожилых людей. Имеется большой ассортимент ортопедическая обувь и ортопедические стельки высочайшего качества, а также иные ортопедические товары на все случаи жизни.