Новини  |  Публікації  |  Фото  |    |  
RSS  |  PDA Версія  |  Архiв  |  |  
4POST НОВИНИ Незалежне Iнтернет-видання

Заступник Захарченка: подальше застосування сили до демонстрантів можливе


11 грудня 2013, 17:09

Написати коментар 1      Версія для друку 

У МВС не виключають можливості подальшого застосування силового варіанту демонтажу барикад в центральній частині Києва.

Про це повідомляє Інтерфакс-Україна.

«Якщо звернеться виконавча служба в міліцію і буде виконувати рішення суду, то, відповідно, і міліція братиме участь «, - сказав заступник міністра внутрішніх справ Віктор Ратушняк.

«А якщо виконавча служба не буде звертатися до нас з листом, щоб забезпечити їх роботу, то і відповідної реакції міліції не буде», - додав він.

Ратушняк також розповів, що правоохоронні органи розслідують повідомлення про «мінування» станцій київського метро та інших транспортних об'єктів у столиці.

11 грудня близько 1:00 правоохоронці зробили спробу силового розгону Евромайдана. Їм вдалося ліквідувати частину барикад, відтіснивши демонстрантів, однак остаточно розігнати мітингувальників вони не змогли. Штурм будівлі КМДА та Будинку профспілок також виявився невдалим.

день 13.12.2013, 07:48
я бы оппозицыи предложил эти выходные не собирать народное Виче. Или провести его в субботу утром.
Переглянути всі 1      Написати коментар
ОСТАННІ В РОЗДІЛІ
ФОТОРЕПОРТАЖІ
ВАЖЛИВО
ОБГОВОРЕННЯ
ПО ТЕМІ

ПОПУЛЯРНІ
ОСТАННІ ПУБЛІКАЦІЇ

E-mail редакції:
© 2007-2012, 4post.com.ua
Передрук матеріалів тільки за умови посилання на 4post.com.ua. Передрук, копіювання чи відтворення в будь-якому вигляді інформації, що містить посилання на агентство УНІАН, заборонено. медмагазин ortop.ua - ваш надежный помощник в заботе о здоровье. В нашем ассортименте представлена самая современная и эффективная медтехника. От товары для реабилитации до специализированных средств для пожилых людей. Имеется большой ассортимент ортопедическая обувь и ортопедические стельки высочайшего качества, а также иные ортопедические товары на все случаи жизни.