Новини  |  Публікації  |  Фото  |    |  
RSS  |  PDA Версія  |  Архiв  |  |  
4POST НОВИНИ Незалежне Iнтернет-видання

Сьогодні в Києві очікують 100 тис. мітингувальників із західних областей

12 грудня 2013, 12:58

Написати коментар 10      Версія для друку 

Сьогодні в Києві очікується прибуття на Євромайдан понад 100 тис. мітингувальників з Західної України.

Про це повідомили у прес-службі Всеукраїнського комітету "Наступ".

За інформацією активістів у Львові, Тернополі та Івано-Франківську, на 12 грудня жителі цих областей готуються до максимальної мобілізації. Тільки зі Львова та Тернополя приїдуть 70 тис. пікетників. "Якщо завтра на вулиці столиці вийдуть кияни в такій же кількості, то ми отримаємо масштабну акцію протесту, здатну переломити хід подій", - заявив голова організації Руслан Секела.

Варто також відзначити, що, як повідомляє "Інтерфакс- Україна", на виїзді з Івано-Франківська 11 грудня ввечері невідомі напали на автобус з пасажирами, які їхали на Євромайдан Київ, і закидали його камінням.

Двоє невідомих розбили камінням лобове скло. Водій отримав незначні поранення обличчя.

"Двоє "тітушок" розбили лобове скло в автобусі і поранили в голову водія. В автобусі перебувало 52 людини, на щастя, ніхто з них не постраждав", - йдеться в повідомленні прес-служби регіонального штабу національного опору.

Пасажири розповідають, що після інциденту невідомі швидко втекли. Згодом їх помітили на червоному автомобілі.

Штабу національного опору довелося в екстрених умовах шукати новий транспорт, щоб мітингувальники таки змогли дістатися до Києва.

Нагадаємо, вчора повідомлялося, що до Києва на Майдан незалежності їдуть 30 тисяч мешканців Львівської області. Крім того, після подій на київському Євромайдані в ніч на середу, координаційна рада протесту в Луцьку прийняв рішення переорієнтуватися на Київ.

Шулявка 12.12.2013, 13:53
киевляне вам спасибо не скажут... я киевлянин и говорю огромное спасибо за борьбу с режимом. Слава вам и слава Украине!
. 12.12.2013, 13:18
.
серж 12.12.2013, 13:17
Революция требует жертв. Киевских.
Переглянути всі 10      Написати коментар
ОСТАННІ В РОЗДІЛІ
ФОТОРЕПОРТАЖІ
ВАЖЛИВО
ОБГОВОРЕННЯ
ПО ТЕМІ

ПОПУЛЯРНІ
ОСТАННІ ПУБЛІКАЦІЇ

E-mail редакції:
© 2007-2012, 4post.com.ua
Передрук матеріалів тільки за умови посилання на 4post.com.ua. Передрук, копіювання чи відтворення в будь-якому вигляді інформації, що містить посилання на агентство УНІАН, заборонено. медмагазин ortop.ua - ваш надежный помощник в заботе о здоровье. В нашем ассортименте представлена самая современная и эффективная медтехника. От товары для реабилитации до специализированных средств для пожилых людей. Имеется большой ассортимент ортопедическая обувь и ортопедические стельки высочайшего качества, а также иные ортопедические товары на все случаи жизни.