Новини  |  Публікації  |  Фото  |    |  
RSS  |  PDA Версія  |  Архiв  |  |  
4POST НОВИНИ Незалежне Iнтернет-видання

З Донецька до Києва виїхала колона міліції. ФОТО


Фото - frankensstein
13 грудня 2013, 12:09

Написати коментар 4      Версія для друку 

У четвер із Донецька до столиці відправилася колона автобусів із міліцією в повному екіпіруванні – кілька сотень людей.

Про це повідомляє Денис Казанський у своєму блозі.

"Учора з Донецька в столицю відправилася колона автобусів із міліцією в повному екіпіруванні. При цьому офіційно МВС не підтверджувало цю інформацію, однак збори проходили в самому центрі Донецька, на очах у всього міста", - написав він.






"Розміщую цю інформацію НЕ для нагнітання паніки, а просто, щоб усі були в курсі. Наголошую це й прошу зберігати спокій", - зазначив активіст.

"Кажуть, із інших міст області теж поїхали, але фото й відео немає", - додав Казанський.
Також повідомлялося, що з Донецька відправиться потяг, який доправить прихильників президента й уряду до Києва.

Українська правда

Гость 13.12.2013, 13:11
Вставай страна огромная вставай на смертный бой С фашистской силой темною с проклятою ордой!Гнилой фашистской нечисти Загоним пулю в лоб Отродью человечества сколотим крепкий гроб!
Гость 13.12.2013, 13:11
Вставай страна огромная вставай на смертный бой С фашистской силой темною с проклятою ордой!Гнилой фашистской нечисти Загоним пулю в лоб Отродью человечества сколотим крепкий гроб!
гость 13.12.2013, 12:42
Давно пора закон имеющийся поддержать! Кому не нравится закон, пусть едут туда где "хороший" закон и моют задницы эвропейцям!
Переглянути всі 4      Написати коментар
ОСТАННІ В РОЗДІЛІ
ФОТОРЕПОРТАЖІ
ВАЖЛИВО
ОБГОВОРЕННЯ
ПО ТЕМІ

ПОПУЛЯРНІ
ОСТАННІ ПУБЛІКАЦІЇ

E-mail редакції:
© 2007-2012, 4post.com.ua
Передрук матеріалів тільки за умови посилання на 4post.com.ua. Передрук, копіювання чи відтворення в будь-якому вигляді інформації, що містить посилання на агентство УНІАН, заборонено. медмагазин ortop.ua - ваш надежный помощник в заботе о здоровье. В нашем ассортименте представлена самая современная и эффективная медтехника. От товары для реабилитации до специализированных средств для пожилых людей. Имеется большой ассортимент ортопедическая обувь и ортопедические стельки высочайшего качества, а также иные ортопедические товары на все случаи жизни.