Новини  |  Публікації  |  Фото  |    |  
RSS  |  PDA Версія  |  Архiв  |  |  
4POST НОВИНИ Незалежне Iнтернет-видання

Академія Ківалова зганяє студентів на мітинг ПР та вводить репресії проти євромайданівців

13 грудня 2013, 15:20

Написати коментар 8      Версія для друку 

Одеська Юридична Академія, ректором якої є регіонал Сергій Ківалов, примусово зганяє студентів на мітинг ПР та вводить репресії проти учасників Євромайдану.

Про це «Українській правді» повідомляють студенти академії.

«Деканат кожного факультету примусово зганяють студентів на антимайдан до Києва. Всім погрожують відрахуванням а також нездачею сесії», - повідомив один із студентів, який попросив його не називати.

«Студенти їхати не хочуть, але під погрозами погоджуються. В п’ятницю ввечері всіх відправляють потягом до Києва на два дні, будемо ночувати у вагонах і у філіалі», - додав він.

«На факультеті адвокатури сьогодні декан збирав старост і сказав, що усі студенти їхали на анти майдан, оплата 300 гривень на день, ночівля у філіалі. Таке відбувається і на інших факультетах», - зазначив один зі студентів.

Він також заявив, що керівництво почало відраховувати студентів, які беруть участь у Євромайдані.

За словами одного зі студентів, у деяких активістів уже стоять мітки в графі «екзамен», як таких, що екзамен не склали.

Сьогодні, 13 грудня, біля головного корпусу Юракадемії на 4-й станції Великого Фонтану (адреса: Фонтанська дорога, 23) о 17.00 відбудеться мітинг студентів різних вузів на підтримку студентів Академії.

О 18.00 - традиційна зустріч біля пам'ятника Дюку де Рішельє на підтримку київського Євромайдана.

Українська правда

ДЕРЕҐА ЯРОСЛАВ СТЕПАНОВИЧ 13.12.2013, 15:36
СТОЯТИ ДО ПЕРЕМОГИ! Інакше у нас буде ФАШИСТСЬКИЙ РУСКІЙ МІР. А що таке тз. "РУСКІЙ МІР" читайте великого російського святого страждальника ВАРЛАМА ШАЛАМОВА, а він, навідміну від царсько-путінського скаколиза СОЛЖЕНІЦИНА, пише правду про рускій фашизм, який гірший навіть від гітлерівського фашизму. Ось що ШАЛАМОВ про солженіцина сказав : "Вот появился еще один лакировщик действительности". Цей тз. "РУСКІЙ МІР" ставиться до всіх людей і до свого російського народу як до лайна. Для РМ головне це водка і дєвка!
ДЕРЕҐА ЯРОСЛАВ СТЕПАНОВИЧ 13.12.2013, 15:35
панове путлєр-януковицькі прихвостні, ану подумайте ЧОМУ всі бандити від ПР включно з АЗАРОВИМ і ЯНУКОВИЧЕМ а також їхні спонсори (головні бандити УКРАЇНИ!!!) АХМЕТОВ ФІРТАШ КОЛОМОЙСЬКИЙ всі купують собі будинки в ЄВРОПІ а не в РОСІЇ?
і гроші свої награбовані з вас (!!!) теж тримають в "поганій" ЄВРОПІ а не в такій дуже "добрій" РОСІЇЇ?
і діти їхні вчаться і живуть не в УКРАЇНІ і не в РОСІЇ а де??? в тій же "поганій" ЄВРОПІ
ДЕРЕҐА ЯРОСЛАВ СТЕПАНОВИЧ 13.12.2013, 15:33
так ви за януковича чи за путлєра стоїте?
Переглянути всі 8      Написати коментар
ОСТАННІ В РОЗДІЛІ
ФОТОРЕПОРТАЖІ
ВАЖЛИВО
ОБГОВОРЕННЯ
ПО ТЕМІ

ПОПУЛЯРНІ
ОСТАННІ ПУБЛІКАЦІЇ

E-mail редакції:
© 2007-2012, 4post.com.ua
Передрук матеріалів тільки за умови посилання на 4post.com.ua. Передрук, копіювання чи відтворення в будь-якому вигляді інформації, що містить посилання на агентство УНІАН, заборонено. медмагазин ortop.ua - ваш надежный помощник в заботе о здоровье. В нашем ассортименте представлена самая современная и эффективная медтехника. От товары для реабилитации до специализированных средств для пожилых людей. Имеется большой ассортимент ортопедическая обувь и ортопедические стельки высочайшего качества, а также иные ортопедические товары на все случаи жизни.