Новини  |  Публікації  |  Фото  |    |  
RSS  |  PDA Версія  |  Архiв  |  |  
4POST НОВИНИ Незалежне Iнтернет-видання

Стали відомі імена осіб, яких покарають за побиття студентів на Євромайдані


14 грудня 2013, 13:21

Написати коментар 0      Версія для друку 

За розгін Євромайдану покарають заступника секретаря РНБО Володимира Сівковича, начальника київської міліції Валерія Коряка і голову Київської міської держадміністрації Олександра Попова.

Генпрокурор Віктор Пшонка заявив, що саме Коряк, Сівкович і Попов давали команду бити студентів.

«Коряк, Сівкович і Попов, за версією ГПУ, давали команду бити студентів», - заявив Пшонка на прес-конференції в суботу, повідомляє Наталя Ковачевич у Фейсбуку.

«ГПУ просить узяти їх під домашній арешт. Це попередні результати розслідування», - додала вона.

Ранше журналіст Мустафа Найем у своєму Facebook написав:

«Уже відомі прізвища двох чиновників, яким висунуть звинувачення за розгін #ЄвроМайдан. Це заступник секретаря РНБО Володимир Сівкович і начальник ГУМВС у м. Києві Валерій Коряк».

«Третім підозрюваним буде названо одного з чиновників КМДА: або Олександра Попова, або його першого заступника Анатолія Голубченка», - додав журналіст.

Як відомо, напередодні президент Віктор Янукович заявив, що до жорстокого розгону Євромайдану 30 листопада причетні три людини, а пізніше міністр юстиції Олена Лукаш заявила, що відповідальність за це понесуть три високопоставлені чиновники.

Українська правда

Переглянути всі 0      Написати коментар
ОСТАННІ В РОЗДІЛІ
ФОТОРЕПОРТАЖІ
ВАЖЛИВО
ОБГОВОРЕННЯ
ПО ТЕМІ

ПОПУЛЯРНІ
ОСТАННІ ПУБЛІКАЦІЇ

E-mail редакції:
© 2007-2012, 4post.com.ua
Передрук матеріалів тільки за умови посилання на 4post.com.ua. Передрук, копіювання чи відтворення в будь-якому вигляді інформації, що містить посилання на агентство УНІАН, заборонено. медмагазин ortop.ua - ваш надежный помощник в заботе о здоровье. В нашем ассортименте представлена самая современная и эффективная медтехника. От товары для реабилитации до специализированных средств для пожилых людей. Имеется большой ассортимент ортопедическая обувь и ортопедические стельки высочайшего качества, а также иные ортопедические товары на все случаи жизни.