Новини  |  Публікації  |  Фото  |    |  
RSS  |  PDA Версія  |  Архiв  |  |  
4POST НОВИНИ Незалежне Iнтернет-видання

Пшонка обурився діями «аморальних» провокаторів на Євромайдані

14 грудня 2013, 19:37

Написати коментар 0      Версія для друку 

Найбільш негідним і аморальним є залучення певних груп людей, які створюють провокації на мирних акціях.

Про це під час брифінгу 14 грудня заявив генпрокурор Віктор Пшонка, пише «Інтерфакс-Україна».

«У громадян є конституційне право на мирні зібрання. Але все це має бути в статусі мирних мітингів. А не так, щоб потім за спинами мирних зібрань якісь молодики провокували ситуацію. Найбільш негідне, на мій погляд, і аморальне - це саме залучення цих молодиків, яких навряд чи хтось впізнає в обличчя», - заявив Пшонка.

Також він підкреслив, що саме такі люди «заводили «Беркут» в ніч на 30 листопада на Євромайдані і відтісняли міліцію, щоб спровокувати на застосування сили.

«Ця провокація дуже небезпечна для проведення мирних зібрань. Хотілося б, щоб подібне більше не повторилося, зокрема і сьогодні», - підкреслив генпрокурор.

Також він зазначив, що у Києві залучено «достатньо сил правопорядку, щоб все-таки мирні зібрання громадян відбувалися в рамках закону».

Як відомо, 14 грудня на Європейській площі пройшов мітинг, організований Партією регіонів «на підтримку курсу президента Януковича». За даними організаторів, участь у акції взяли 200 тис. осіб.

Від Євромайдану на Майдані Незалежності цей мітинг відгородили наряди міліції, «Беркуту» та важка техніка.

Переглянути всі 0      Написати коментар
ОСТАННІ В РОЗДІЛІ
ФОТОРЕПОРТАЖІ
ВАЖЛИВО
ОБГОВОРЕННЯ
ПО ТЕМІ

ПОПУЛЯРНІ
ОСТАННІ ПУБЛІКАЦІЇ

E-mail редакції:
© 2007-2012, 4post.com.ua
Передрук матеріалів тільки за умови посилання на 4post.com.ua. Передрук, копіювання чи відтворення в будь-якому вигляді інформації, що містить посилання на агентство УНІАН, заборонено. медмагазин ortop.ua - ваш надежный помощник в заботе о здоровье. В нашем ассортименте представлена самая современная и эффективная медтехника. От товары для реабилитации до специализированных средств для пожилых людей. Имеется большой ассортимент ортопедическая обувь и ортопедические стельки высочайшего качества, а также иные ортопедические товары на все случаи жизни.