Новини  |  Публікації  |  Фото  |    |  
RSS  |  PDA Версія  |  Архiв  |  |  
4POST НОВИНИ Незалежне Iнтернет-видання

Корчинського оголосили в міжнародний розшук

15 грудня 2013, 09:35

Написати коментар 2      Версія для друку 

Лідер партії «Братство» Дмитро Корчинський оголошений в міжнародний розшук

Про це повідомили в МВС України, пише «Інтерфакс-Україна».

«Я впевнений, що найближчим часом місцезнаходження цієї особи буде встановлено і будуть вжиті відповідні заходи» , - заявив начальник департаменту карного розшуку МВС України Василь Паскал.

«Також у нас є інформація, що окремі члени організації Корчинського - це 15 осіб , проживали у нього в офісі, він використовував цих осіб під час проведення найбільш радикально налаштованих акцій» , - зазначив він.

Як відомо, 5 грудня стало відомо, що Корчинському пред'явлено підозру за статтею Кримінального кодексу України щодо організації масових заворушень на вул.Банковій, наразі він знаходиться зараз у розшуку.

14 грудня начальник Головного слідчого управління МВС Микола Чинчин повідомив, що Корчинський, який підозрюється в організації масових заворушень на Банковій, перебуває за кордоном. При цьому він не уточнив, де саме знаходиться Корчинський та зазначив, що проводяться оперативні заходи, спрямовані на його затримання.

Українська правда

ВОВА 15.12.2013, 09:55
КРАЙНЕГО НАЦИОНАЛИСТА Корчинского ОО сделали ПРОВЛАДНЫМ , но он от этой же своей Влады СКРЫВАЕТСЯ в Чечне. Власть говорит хотите так - ПУСТЬ БУДЕТ ТАК ! И шукають ! Неужели Корчинский и его "Братство " создали такую КОНКУРЕНЦИЮ Свободе ? Ссора Мельниковцев с Бульбовцами ? Вот ТВАРИ ВЛАСТЕЛЮБИВЫЕ ! .
Анатолий 15.12.2013, 09:47
Ничего провокатору от власти не будет, потому что - он провокатор от власти!
Переглянути всі 2      Написати коментар
ОСТАННІ В РОЗДІЛІ
ФОТОРЕПОРТАЖІ
ВАЖЛИВО
ОБГОВОРЕННЯ
ПО ТЕМІ

ПОПУЛЯРНІ
ОСТАННІ ПУБЛІКАЦІЇ

E-mail редакції:
© 2007-2012, 4post.com.ua
Передрук матеріалів тільки за умови посилання на 4post.com.ua. Передрук, копіювання чи відтворення в будь-якому вигляді інформації, що містить посилання на агентство УНІАН, заборонено. медмагазин ortop.ua - ваш надежный помощник в заботе о здоровье. В нашем ассортименте представлена самая современная и эффективная медтехника. От товары для реабилитации до специализированных средств для пожилых людей. Имеется большой ассортимент ортопедическая обувь и ортопедические стельки высочайшего качества, а также иные ортопедические товары на все случаи жизни.