Новини  |  Публікації  |  Фото  |    |  
RSS  |  PDA Версія  |  Архiв  |  |  
4POST НОВИНИ Незалежне Iнтернет-видання

У Пшонки запевняють, що активно шукають винних у побитті людей на Майдані

20 грудня 2013, 10:31

Написати коментар 0      Версія для друку 

У столичній прокуратурі запевняють, що органи слідства активно працюють над встановленням осіб правоохоронців, які били журналістів під час масових акцій у центрі столиці.

Про це УНІАН повідомили у прес-службі прокуратури міста Києва.

“Слідчі активно працюють над встановленням осіб правоохоронців, які в різні дні застосовували фізичну силу та пошкодили техніку журналістам при виконанні ними службових обов`язків”, - сказали у прес-службі, зауваживши, що наразі до міської прокуратури надійшло 21 звернення від постраждалих від дій співробітників міліції журналістів, які також активно співпрацюють зі слідством та надають відповідні відеоматеріали, щоб ідентифікувати міліціонерів, які застосували до них грубу фізичну силу.

Водночас, у прокуратурі зазначили, що процес ідентифікації міліціонерів наразі просувається не так швидко, як хотілося б і закликають представників ЗМІ надавати при наявності додаткові фото-, відеоматеріали.

В прокуратурі нагадали, що в результаті звернення 21 працівника ЗМІ відкрито кримінальне провадження за перешкоджання законній діяльності журналістів через перевищення влади або службових повноважень працівниками правоохоронних органів.

Разом з тим у прокуратурі зазначили, що крім цього відповідні слідчі дії за зверненнями журналістів щодо застосування до них сили з боку невідомих осіб, здійснюють органи внутрішніх справ.

Як повідомлялося, 30 листопада вночі «Беркут» жорстоко розігнав Євромайдан у Києві.

Переглянути всі 0      Написати коментар
ОСТАННІ В РОЗДІЛІ
ФОТОРЕПОРТАЖІ
ВАЖЛИВО
ОБГОВОРЕННЯ
ПО ТЕМІ

ПОПУЛЯРНІ
ОСТАННІ ПУБЛІКАЦІЇ

E-mail редакції:
© 2007-2012, 4post.com.ua
Передрук матеріалів тільки за умови посилання на 4post.com.ua. Передрук, копіювання чи відтворення в будь-якому вигляді інформації, що містить посилання на агентство УНІАН, заборонено. медмагазин ortop.ua - ваш надежный помощник в заботе о здоровье. В нашем ассортименте представлена самая современная и эффективная медтехника. От товары для реабилитации до специализированных средств для пожилых людей. Имеется большой ассортимент ортопедическая обувь и ортопедические стельки высочайшего качества, а также иные ортопедические товары на все случаи жизни.