Новини  |  Публікації  |  Фото  |    |  
RSS  |  PDA Версія  |  Архiв  |  |  
4POST НОВИНИ Незалежне Iнтернет-видання

У Харкові «тітушки» напали на штаб Євромайдану

20 грудня 2013, 16:24

Написати коментар 0      Версія для друку 

20 грудня близько 4:00 ранку особи спортивної статури атакували приміщення харківської «Просвіти», в якому розміщений місцевий штаб Євромайдану.

Про це «Радіо Свобода» повідомив один із лідерів харківського Євромайдану Дмитро Пилипець.

«На першому поверсі будинку вибиті шибки двох кімнат з боку внутрішнього двору і однієї з парадного входу, на порозі розлита фарба», - розповів він.

За його словами, фасади штабу, декількох прилеглих будинків та магазинів «розмальовані» наклепницькими написами на адресу прихильників євроінтеграційного напряму України: «Єврофашизм», «Євронацисти» тощо.

Коментуючи ці та попередні дії невідомих осіб щодо харківського Євромайдану, активіст сказав:

«Я пов’язую ці дії з «тітушками» від Кернеса і Добкіна. Очільникам міста і області хочеться дискредитувати харківський Євромайдан», – зазначив Пилипець.

Прес-центр Харківського обласного управління МВС повідомив, що за фактом нічної події порушене кримінальне провадження.

Днем раніше представники опозиції під час засідання Харківської обласної ради зверталися до правоохоронців з вимогою прореагувати на низку злочинних актів, спрямованих проти євроактивістів.

Голова обласної адміністрації Михайло Добкін вважає звинувачення опозиції безпідставними.

Переглянути всі 0      Написати коментар
ОСТАННІ В РОЗДІЛІ
ФОТОРЕПОРТАЖІ
ВАЖЛИВО
ОБГОВОРЕННЯ
ПО ТЕМІ

ПОПУЛЯРНІ
ОСТАННІ ПУБЛІКАЦІЇ

E-mail редакції:
© 2007-2012, 4post.com.ua
Передрук матеріалів тільки за умови посилання на 4post.com.ua. Передрук, копіювання чи відтворення в будь-якому вигляді інформації, що містить посилання на агентство УНІАН, заборонено. медмагазин ortop.ua - ваш надежный помощник в заботе о здоровье. В нашем ассортименте представлена самая современная и эффективная медтехника. От товары для реабилитации до специализированных средств для пожилых людей. Имеется большой ассортимент ортопедическая обувь и ортопедические стельки высочайшего качества, а также иные ортопедические товары на все случаи жизни.