Новини  |  Публікації  |  Фото  |    |  
RSS  |  PDA Версія  |  Архiв  |  |  
4POST НОВИНИ Незалежне Iнтернет-видання

Transparency International: в Україні високий рівень терпимості до корумпованості влади

22 грудня 2013, 12:27

Написати коментар 2      Версія для друку 

У щорічному рейтингу Transparency International Україна посіла 144 місце серед 177 країн світу.

Про це в інтерв'ю ZN.UA заявила регіональний координатор в країнах СНД Transparency International Світлана Савицька.

За її словами, порівняно з минулим роком Україна втратила один бал і набрала всього 25 балів зі 100 можливих.

«Серед країн СНД позаду України знаходяться тільки країни Центральної Азії. Згідно з Глобальним барометром корупції цього року, 80 % опитаних українців вважають , що уряд неефективно бореться з корупцією», - зазначила Савицька.

«Для всіх країн СНД надзвичайно гострою є проблема злиття бізнесу і держави, конфлікт інтересів. Розуміння суті конфлікту інтересів знаходиться в зародковому стані в умах наших чиновників. Часто-густо зустрічаються ситуації, коли високопоставлені чиновники або члени парламенту є великими акціонерами і главами правління приватних компаній», - сказала вона.

За словами координатора Transparency International, в Україні спостерігається просто кричуще злиття бізнесу і держави.

«Чиновники і парламентарії володіють бізнесами, і це вважається нормальним. Люди йдуть у систему влади для того, щоб просувати свій бізнес», - підкреслює Савицька.

«В Україні високий рівень терпимості громадян стосовно корумпованості влади. Звичайні люди вважають нормальним, коли чиновник і бізнесмен - це одна і та ж особа», - додала представниця Transparency International.

1356 22.12.2013, 13:00
,бизнес и власть это одно целое и пока не будет каких либо разграничений это одно целое и есть коррупция которая давит народ подгоняя все приказы и распоряжения под под свой карман это кооператив для избранных
ЁПРСТ 22.12.2013, 12:54
А многим даунецким дебилам нравится когда их грабят, когда мусора, судьи и чиновники их давят на машинах, залазят им в карман и после всего на десерт оттвиздят в мусарке!!!
Переглянути всі 2      Написати коментар
ОСТАННІ В РОЗДІЛІ
ФОТОРЕПОРТАЖІ
ВАЖЛИВО
ОБГОВОРЕННЯ
ПО ТЕМІ

ПОПУЛЯРНІ
ОСТАННІ ПУБЛІКАЦІЇ

E-mail редакції:
© 2007-2012, 4post.com.ua
Передрук матеріалів тільки за умови посилання на 4post.com.ua. Передрук, копіювання чи відтворення в будь-якому вигляді інформації, що містить посилання на агентство УНІАН, заборонено. медмагазин ortop.ua - ваш надежный помощник в заботе о здоровье. В нашем ассортименте представлена самая современная и эффективная медтехника. От товары для реабилитации до специализированных средств для пожилых людей. Имеется большой ассортимент ортопедическая обувь и ортопедические стельки высочайшего качества, а также иные ортопедические товары на все случаи жизни.