Новини  |  Публікації  |  Фото  |    |  
RSS  |  PDA Версія  |  Архiв  |  |  
4POST НОВИНИ Незалежне Iнтернет-видання

Євромайдану пропонують організувати пішу ходу до Межигір'я

24 грудня 2013, 16:33

Написати коментар 0      Версія для друку 

У мережі Facebook з'явилась ініціатива, учасники якої пропонують навідатись пішою ходою до президентської резиденції у Межигір'ї.

Учасники групи пропонують зібратися 29 грудня на київській станції метро «Героїв Дніпра» на 12.00 і піти до Нових Петрівців.

«Час грає проти Майдану. Влада ігнорує нас… Закон про амністію політв'язнів Євромайдану нарешті підписаний, але чи буде він виконуватися?.. За розгін Майдану ніхто не покараний, а Беркут ще й нагороджений. Нам не залишають вибору, як постукати у двері резиденції», - йдеться у повідомленні на сторінці.

Учасникам акції пропонують вбратися у костюми Дідів Морозів та Снігурок і принести із собою «подарунки»: «овочі, йолки, шматочки щастя».

Пропонується також провести символічний вертеп, а у разі перекриття міліцією дороги, символічно «відгородити Межигір'я як територію зла від України як території добра».

Організатори Євромайдану, студенти чи громадський сектор Майдану, відомі активісти чи депутати поки не відгукнулися на «народну ініціативу».

Як відомо, зазвичай у неділю опозиція скликає протестувальників на Майдан Незалежності на «народні віча», кількість учасників яких сягає декількох сотень тисяч людей.

Українська правда

Переглянути всі 0      Написати коментар
ОСТАННІ В РОЗДІЛІ
ФОТОРЕПОРТАЖІ
ВАЖЛИВО
ОБГОВОРЕННЯ
ПО ТЕМІ

ПОПУЛЯРНІ
ОСТАННІ ПУБЛІКАЦІЇ

E-mail редакції:
© 2007-2012, 4post.com.ua
Передрук матеріалів тільки за умови посилання на 4post.com.ua. Передрук, копіювання чи відтворення в будь-якому вигляді інформації, що містить посилання на агентство УНІАН, заборонено. медмагазин ortop.ua - ваш надежный помощник в заботе о здоровье. В нашем ассортименте представлена самая современная и эффективная медтехника. От товары для реабилитации до специализированных средств для пожилых людей. Имеется большой ассортимент ортопедическая обувь и ортопедические стельки высочайшего качества, а также иные ортопедические товары на все случаи жизни.