Новини  |  Публікації  |  Фото  |    |  
RSS  |  PDA Версія  |  Архiв  |  |  
4POST НОВИНИ Незалежне Iнтернет-видання

За фактом побиття журналістки Чорновол міліція завела справу

25 грудня 2013, 10:47

Написати коментар 0      Версія для друку 

За фактом побиття журналістки й активістки Тетяни Чорновол відкрито кримінальне провадження.

Про це повідомив агентству "Інтерфакс-Україна" начальник прес-служби міліції Київської області Микола Жукович.

За його словами, працівники державтоінспекції виявили Черновол в автомобілі, який впав у кювет біля Борисполя, і доправили її в травмпункт.

"Працівники Державтоінспекції побачили неправильно припаркований автомобіль, після чого виявили водія з числівниками травмами й доправили жінку в трамвпункт", - сказав він.

За даними міліції, Чорновол їхала у власному автомобілі і її "підрізав" невідомий автомобіль темного кольору. Невідомі витягли журналістку й побили, після чого автомобіль кинули в кювет.

Дана подія зафіксована й відкрито кримінальне провадження.

Як відомо, Чорновол ходила з активістами до резиденції президента у Межигір’ї, їздила знімати будинки міністра внутрішніх справ Захарченка та генпрокурора Віктора Пшонки.

Під час останньої зйомки за нею слідкували "беркутівці". Інформацію про будинок Захарченка Чорновол встигла поставити в блог на УП.

Після цього її побили на трасі, витягнувши з власного автомобіля.

Українська правда

Переглянути всі 0      Написати коментар
ОСТАННІ В РОЗДІЛІ
ФОТОРЕПОРТАЖІ
ВАЖЛИВО
ОБГОВОРЕННЯ
ПО ТЕМІ

ПОПУЛЯРНІ
ОСТАННІ ПУБЛІКАЦІЇ

E-mail редакції:
© 2007-2012, 4post.com.ua
Передрук матеріалів тільки за умови посилання на 4post.com.ua. Передрук, копіювання чи відтворення в будь-якому вигляді інформації, що містить посилання на агентство УНІАН, заборонено. медмагазин ortop.ua - ваш надежный помощник в заботе о здоровье. В нашем ассортименте представлена самая современная и эффективная медтехника. От товары для реабилитации до специализированных средств для пожилых людей. Имеется большой ассортимент ортопедическая обувь и ортопедические стельки высочайшего качества, а также иные ортопедические товары на все случаи жизни.