Новини  |  Публікації  |  Фото  |    |  
RSS  |  PDA Версія  |  Архiв  |  |  
4POST НОВИНИ Незалежне Iнтернет-видання

Янукович дав доручення розібратися з побиттям Чорновол

25 грудня 2013, 11:06

Написати коментар 0      Версія для друку 

Президент Віктор Янукович доручив міністру внутрішніх справ Віталію Захарченку терміново вжити всі необхідні заходи для розслідування побиття журналістки Тетяни Чорновол.

З відповідним проханням глава держави звернувся і до генерального прокурора Віктора Пшонки, повідомляє прес-служба президента.

Янукович "жорстко засудив цей прояв насилля та наголосив, що правоохоронці мають розкрити цей злочин та притягнути винних до відповідальності", йдеться у повідомленні.

Водночас, партія "Батьківщина" повідомляє, що о 10:30 у середу, 25 грудня, голова фракції "Батьківщина" Арсеній Яценюк зустрінеться з генпрокурором "у зв’язку зі звірячим побиттям Тетяни Чорновол".

Як відомо, журналістку й активістку Тетяну Чорновол сильно побили цієї ночі на трасі біля Борисполя, витягнувши її з власного автомобіля.

Перед тим Чорновол їздила знімати будинки міністра внутрішніх справ Віталія Захарченка та генпрокурора Віктора Пшонки. Під час останньої зйомки за нею слідкували "беркутівці".

Інформацію про будинок Захарченка Чорновол встигла поставити в блог на УП.

Також Чорновол ходила з активістами до резиденції президента у Межигір’ї.

Українська правда

Переглянути всі 0      Написати коментар
ОСТАННІ В РОЗДІЛІ
ФОТОРЕПОРТАЖІ
ВАЖЛИВО
ОБГОВОРЕННЯ
ПО ТЕМІ

ПОПУЛЯРНІ
ОСТАННІ ПУБЛІКАЦІЇ

E-mail редакції:
© 2007-2012, 4post.com.ua
Передрук матеріалів тільки за умови посилання на 4post.com.ua. Передрук, копіювання чи відтворення в будь-якому вигляді інформації, що містить посилання на агентство УНІАН, заборонено. медмагазин ortop.ua - ваш надежный помощник в заботе о здоровье. В нашем ассортименте представлена самая современная и эффективная медтехника. От товары для реабилитации до специализированных средств для пожилых людей. Имеется большой ассортимент ортопедическая обувь и ортопедические стельки высочайшего качества, а также иные ортопедические товары на все случаи жизни.