Новини  |  Публікації  |  Фото  |    |  
RSS  |  PDA Версія  |  Архiв  |  |  
4POST НОВИНИ Незалежне Iнтернет-видання

Чорновол в реанімації. Опозиція вважає, що журналістку хотіли вбити

25 грудня 2013, 11:21

Написати коментар 0      Версія для друку 

Журналістка Тетяна Чорновол перебуває у реанімації, опозиція вважає, що за нею слідкували спецслужби.

Про це в ефірі Громадського.ТВ повідомив депутат від Батьківщини Сергій Пашинський.
"Це не хуліганство, це замах на вбивство", - наголосив Пашинський.

"Вночі сьогодні слідкували. Я хоче підкреслити, це без спецслужб неможливо", - наголосив він.

"Таня весь цей час була на Майдані, вона перший раз за тривалий час хотіла побачити своїх дітей. За нею було стеження, електронне в тому числі, що можуть робити лише наші спецслужби. За нею слідкували, її перехопили, її заблокували. Це ціла бандитська спецоперація", - зазначив Пашинський.

"Хвиля громадських протестів стабілізувалася, і урки , які зараз знаходяться при владі, пішли в контратаку. А це не політика, це бейсбольні біти , пістолети і ножі", - наголосив Пашинський.

Відповідаючи на репліку про те, що відомі номери машини, яка нападала на Чорновол, Пашинський нагадав, що у машині, яка слідкувала за лідерами євромайдану були знайдені 10 номерних знаків.

"Якщо ми там побачили номер, це не означає, що він існує", - сказав він.

Пашинський повідомив, що лідер фракції Батьківщина Арсеній Яценюк "передає докази генпрокурору Пшонці про те, хто це зробив".

Українська правда

Переглянути всі 0      Написати коментар
ОСТАННІ В РОЗДІЛІ
ФОТОРЕПОРТАЖІ
ВАЖЛИВО
ОБГОВОРЕННЯ
ПО ТЕМІ

ПОПУЛЯРНІ
ОСТАННІ ПУБЛІКАЦІЇ

E-mail редакції:
© 2007-2012, 4post.com.ua
Передрук матеріалів тільки за умови посилання на 4post.com.ua. Передрук, копіювання чи відтворення в будь-якому вигляді інформації, що містить посилання на агентство УНІАН, заборонено. медмагазин ortop.ua - ваш надежный помощник в заботе о здоровье. В нашем ассортименте представлена самая современная и эффективная медтехника. От товары для реабилитации до специализированных средств для пожилых людей. Имеется большой ассортимент ортопедическая обувь и ортопедические стельки высочайшего качества, а также иные ортопедические товары на все случаи жизни.