Новини  |  Публікації  |  Фото  |    |  
RSS  |  PDA Версія  |  Архiв  |  |  
4POST НОВИНИ Незалежне Iнтернет-видання

У Захарченка не виключають, що напад на Чорновол - провокація

25 грудня 2013, 13:08

Написати коментар 0      Версія для друку 

Серед версій нападу на Тетяну Чорновол в міліції розглядають провокацію.

Про це повідомила прес-служба МВС України.

"Наразі у міліції розглядають декілька версій нападу на Тетяну Чорновол. Одна з них – провокація", - заявили в міністерстві.

"Як відомо слідству, активістка неодноразово залишалася на ніч у Будинку Профспілок і пересувалася виключно у супроводі інших. У ніч нападу вона була одна, тож, можливо, нападники цим і скористалися", - припускають правоохоронці.

В міліції просять родичів потерпілої віддати їм відеорегістратор з авто журналістки.
"Уже відомо, що в автомобілі Тетяни Чорновол був знайдений відеореєстратор, однак родичі постраждалої не віддали його працівникам міліції для встановлення причини нападу", - жаліються в міліції.

"Не обійшлося і без деяких народних депутатів, які прибули на місце події, і постійно втручалися у першопочаткову роботу слідчо-оперативної групи. У зв’язку з цим було прийнято рішення про повторний огляд місця події", - підкреслили в МВС.

В міліції запевняють, що напад Чорновол будуть розслідувати найбільш досвідчені працівники Центрального апарату МВС.

"Наразі на місці працює потужна слідчо-оперативна група на чолі із першим заступником Міністра внутрішніх справ України Віктором Дубовиком, який безпосередньо керує роботою підлеглих", - йдеться в повідомленні.

Як відомо вночі 25 грудня невідомі жорстоко побили журналістку, активістку Євромайдану Тетяну Чорновол. Зараз вона перебуває у реанімації. Опозиція вважає напад замахом на вбивство.

Українська правда

Переглянути всі 0      Написати коментар
ОСТАННІ В РОЗДІЛІ
ФОТОРЕПОРТАЖІ
ВАЖЛИВО
ОБГОВОРЕННЯ
ПО ТЕМІ

ПОПУЛЯРНІ
ОСТАННІ ПУБЛІКАЦІЇ

E-mail редакції:
© 2007-2012, 4post.com.ua
Передрук матеріалів тільки за умови посилання на 4post.com.ua. Передрук, копіювання чи відтворення в будь-якому вигляді інформації, що містить посилання на агентство УНІАН, заборонено. медмагазин ortop.ua - ваш надежный помощник в заботе о здоровье. В нашем ассортименте представлена самая современная и эффективная медтехника. От товары для реабилитации до специализированных средств для пожилых людей. Имеется большой ассортимент ортопедическая обувь и ортопедические стельки высочайшего качества, а также иные ортопедические товары на все случаи жизни.