Новини  |  Публікації  |  Фото  |    |  
RSS  |  PDA Версія  |  Архiв  |  |  
4POST НОВИНИ Незалежне Iнтернет-видання

В СБУ кажуть, що забороняли в'їзд іноземцям, але не за списком Царьова

25 грудня 2013, 13:54

Написати коментар 0      Версія для друку 

Рішення про заборону в'їзду в Україну ряду іноземців ухвалювалося стосовно кожної особи окремо, а не за списком.

Про це кореспондентові Укрінформу повідомили у прес-центрі Служби безпеки України.

"У листопаді-грудні 2013 року відповідно до п.1 ст.13 закону України "Про правовий статус іноземців" в інтересах забезпечення національної безпеки України СБУ прийняла рішення щодо тимчасової заборони в'їзду в Україні ряду іноземних громадян. Рішення ухвалювалося стосовно кожної особи, а не за так званим списком", - заявили у спецслужбі.

У прес-центрі також зазначили, що рішення про заборону в'їзду на територію України іноземним громадянам та особам без громадянства є "одним з інструментів забезпечення державою захисту свого суверенітету, конституційного ладу, територіальної цілісності, економічного, науково-технічного і оборонного потенціалу".

Як повідомлялося, 24 грудня у ЗМІ було поширено інформацію з посиланням на народного депутата Олега Царьова про те, що СБУ задовольнила його запит про заборону в'їзду в Україну 36 іноземним громадянам.

Переглянути всі 0      Написати коментар
ОСТАННІ В РОЗДІЛІ
ФОТОРЕПОРТАЖІ
ВАЖЛИВО
ОБГОВОРЕННЯ
ПО ТЕМІ

ПОПУЛЯРНІ
ОСТАННІ ПУБЛІКАЦІЇ

E-mail редакції:
© 2007-2012, 4post.com.ua
Передрук матеріалів тільки за умови посилання на 4post.com.ua. Передрук, копіювання чи відтворення в будь-якому вигляді інформації, що містить посилання на агентство УНІАН, заборонено. медмагазин ortop.ua - ваш надежный помощник в заботе о здоровье. В нашем ассортименте представлена самая современная и эффективная медтехника. От товары для реабилитации до специализированных средств для пожилых людей. Имеется большой ассортимент ортопедическая обувь и ортопедические стельки высочайшего качества, а также иные ортопедические товары на все случаи жизни.