Новини  |  Публікації  |  Фото  |    |  
RSS  |  PDA Версія  |  Архiв  |  |  
4POST НОВИНИ Незалежне Iнтернет-видання

Пшонка обіцяє до вечора перші результати розслідування побиття Чорновол

25 грудня 2013, 14:58

Написати коментар 0      Версія для друку 

Прокуратура шукає свідків зухвалого нападу на журналістку й активістку Тетяну Чорновол і просить очевидців телефонувати за номером телефону (044) 200-21-51.

Про це повідомляє прокуратура Київської області, уточнюючи, що напад стався близько 1:00 в ніч на 25 грудня на автодорозі Бориспіль-Київ поблизу с. Гора.

У свою чергу, генеральний прокурор Віктор Пшонка під час підсумкової колегії Генпрокуратури заявив, що слідство має декілька версій побиття журналістки.

Він заявив, що вранці було створено слідчо-оперативну групу для розслідування побиття Тетяни Чорновол, повідомляє прес-служба ГПУ.

«Керівником групи процесуальних керівників я призначив свого заступника Романа Андрєєва. Проведення самого розслідування Генеральною прокуратурою доручено Головному слідчому управлінню Міністерства внутрішніх справ», - сказав Пшонка.

За його словами, зранку на місці побиття Чорновол проводиться повторний огляд, працюють криміналісти.

«І вже до вечора ми чекаємо перших результатів», - заявив генпрокурор.

Пшонка поінформував про те, що слідчі вже звернулися до всіх можливих очевидців цієї події, а також до організацій, які знаходяться неподалік місця злочину з проханням надати відеоматеріали з камер спостереження.

«Сьогодні надзвичайно важливо в умовах максимальної відкритості розслідувати цю справу. Слідство ретельно вивчить всі можливі версії злочину. На теперішній час ми маємо таких версій декілька», - зазначив він.

Генпрокурор звернувся до прокурорів обласного рівня: «Всі події, пов’язані з діяльністю журналістів, перешкоджанням їх законній професійній діяльності – ви зобов’язані брати під особистий контроль в регіоні».

Українська правда

Переглянути всі 0      Написати коментар
ОСТАННІ В РОЗДІЛІ
ФОТОРЕПОРТАЖІ
ВАЖЛИВО
ОБГОВОРЕННЯ
ПО ТЕМІ

ПОПУЛЯРНІ
ОСТАННІ ПУБЛІКАЦІЇ

E-mail редакції:
© 2007-2012, 4post.com.ua
Передрук матеріалів тільки за умови посилання на 4post.com.ua. Передрук, копіювання чи відтворення в будь-якому вигляді інформації, що містить посилання на агентство УНІАН, заборонено. медмагазин ortop.ua - ваш надежный помощник в заботе о здоровье. В нашем ассортименте представлена самая современная и эффективная медтехника. От товары для реабилитации до специализированных средств для пожилых людей. Имеется большой ассортимент ортопедическая обувь и ортопедические стельки высочайшего качества, а также иные ортопедические товары на все случаи жизни.