Новини  |  Публікації  |  Фото  |    |  
RSS  |  PDA Версія  |  Архiв  |  |  
4POST НОВИНИ Незалежне Iнтернет-видання

Євромайдани зібрали в 11 разів більше українців, ніж провладні мітинги

25 грудня 2013, 15:45

Написати коментар 0      Версія для друку 

В акціях протесту проти чинної влади брали участь 5,7% українців, у провладних мітингах - 0,5%. Про це свідчать дані опитування Центру соціологічних і маркетингових досліджень «Соціс» і соціологічної групи «Рейтинг».

Зокрема, результати дослідження свідчать про те, що на момент проведення опитування 5,7% респондентів повідомили, що брали участь в акціях проти чинної влади, ще 17,5% - були готові у них брати участь. При цьому кожен п'ятий опитаний (21,6%) підтримує такі мітинги, але не готовий брати у них участь, а майже половина опитаних (47,6%) не підтримують ці акції. 7,7% - не визначилися з відповіддю.

Що стосується участі в мітингах на підтримку дій нинішньої української влади, то на момент проведення опитування в них брали участь 0,5% респондентів, ще 3,5% були готові брати в них участь. 12% опитаних зазначили, що підтримують провладні мітинги, але не готові брати в них участь. Разом з тим, 75,8% опитаних не підтримують такі заходи, 8,1% - не визначилися з відповіддю.

Дослідження проводили в період 7-17 грудня цього року, опитано 3200 респондентів старше 18 років у всіх регіонах країни. Статистична похибка - не більше 1,8%.

Дзеркало тижня

Переглянути всі 0      Написати коментар
ОСТАННІ В РОЗДІЛІ
ФОТОРЕПОРТАЖІ
ВАЖЛИВО
ОБГОВОРЕННЯ
ПО ТЕМІ

ПОПУЛЯРНІ
ОСТАННІ ПУБЛІКАЦІЇ

E-mail редакції:
© 2007-2012, 4post.com.ua
Передрук матеріалів тільки за умови посилання на 4post.com.ua. Передрук, копіювання чи відтворення в будь-якому вигляді інформації, що містить посилання на агентство УНІАН, заборонено. медмагазин ortop.ua - ваш надежный помощник в заботе о здоровье. В нашем ассортименте представлена самая современная и эффективная медтехника. От товары для реабилитации до специализированных средств для пожилых людей. Имеется большой ассортимент ортопедическая обувь и ортопедические стельки высочайшего качества, а также иные ортопедические товары на все случаи жизни.