Новини  |  Публікації  |  Фото  |    |  
RSS  |  PDA Версія  |  Архiв  |  |  
4POST НОВИНИ Незалежне Iнтернет-видання

У Черновецького народився син. ФОТО


09 сiчня 2014, 13:23

Написати коментар 3      Версія для друку 

Екс-мер Києва 62-річний Леонід Черновецький 3 січня втретє став батьком.

Його дружина Олена народила йому сина, якого назвали Гавриїл, пише «Сегодня».

Дитина народилася в Європі, вага 3550 грамів, зріст – 52 сантиметри.

«Назвали ми його з Оленою на честь мого діда, сибіряка Гавриїла, який був освіченою людиною і заможним селянином села Вовча Бурла (Алтайський край) і, зі слів моєї мами, був племінником письменника Гончарова, незаконнонародженим сином його брата, і виріс у його сім’ї», - сказав Черновецький.

Він зазначив, що з родиною збирається жити в Грузії, де «майже побудував дім».











Відповідаючи на запитання, чи буде він балотуватися знову в мери Києва, Черновецький відповів:

«Коли настане мій час, коли мене будуть розуміти, а не придумувати всякі дурниці про мене, тоді й приїду. Ви можете зазирнути на мій офіційний сайт і подивитися, які закони я подавав у Верховну Раду, й оцінити моє мислення і мій внесок у розвиток України. І вам відразу стане ясно, хто в Україні космонавт, а хто – патріот», - сказав Черновецький.

Коментарі

Анатолий 10.01.2014, 11:27
Правильно, первые два ребенка наркоманы, осталась последняя попытка. Да и сам: Наглый, ценичный, хлоднокровный наркоман. Сколько людей обманул, гнида вонючая!
Анатолий 10.01.2014, 11:27
Правильно, первые два ребенка наркоманы, осталась последняя попытка. Да и сам: Наглый, ценичный, хлоднокровный наркоман. Сколько людей обманул, гнида вонючая!
Fyyf 09.01.2014, 13:38
Дай, бог, ему и маме здоровья! Одним богатым человеком стало больше на земле.
Переглянути всі 3      Написати коментар
ОСТАННІ В РОЗДІЛІ
ФОТОРЕПОРТАЖІ
ВАЖЛИВО
ОБГОВОРЕННЯ
ПО ТЕМІ

ПОПУЛЯРНІ
ОСТАННІ ПУБЛІКАЦІЇ

E-mail редакції:
© 2007-2012, 4post.com.ua
Передрук матеріалів тільки за умови посилання на 4post.com.ua. Передрук, копіювання чи відтворення в будь-якому вигляді інформації, що містить посилання на агентство УНІАН, заборонено. медмагазин ortop.ua - ваш надежный помощник в заботе о здоровье. В нашем ассортименте представлена самая современная и эффективная медтехника. От товары для реабилитации до специализированных средств для пожилых людей. Имеется большой ассортимент ортопедическая обувь и ортопедические стельки высочайшего качества, а также иные ортопедические товары на все случаи жизни.