Новини  |  Публікації  |  Фото  |    |  
RSS  |  PDA Версія  |  Архiв  |  |  
4POST НОВИНИ Незалежне Iнтернет-видання

Суд заборонив проведення акцій біля Межигір'я

14 сiчня 2014, 12:14

Написати коментар 2      Версія для друку 

Учасникам Автомайдану, які приїхали до Межигір'я, зачитали рішення суду про заборону на проведення акцій і піших походів в селі Нові Петрівці з 1 по 31 січня поточного року.

Про це повідомляє ЛІГАБізнесІнформ.

В'їзд в село, де розташована президентська резиденція Межигір'я (в 15 км від Києва), перекрили три автомобілі дорожньо-патрульної служби ДАІ, два автомобілі міліції, мікроавтобус і три КаМАЗи.

На трасі стоять десять співробітників ДАІ. З мікроавтобуса вийшли близько 15 осіб в обмундируванні бійців спецпідрозділів міліції без будь-яких розпізнавальних знаків.

Правоохоронці відтворюють аудіозапис, в якому попереджають, що на місці подій ведеться відеофіксація.

"У разі невиконання судової заборони міліція може застосувати заходи, передбачені законодавством. Міліція не хоче , щоб хтось постраждав. Є можливість вирішити ситуацію мирним шляхом. Ми не станемо перешкоджати тим, хто негайно покине цю територію", - йдеться в аудіозаписі.

Заборона на проведення акцій була введена на прохання сільського голови Родіона Старенького.

"Головна причина - щоб не повторилися ті події, які відбувалися на початку грудня на Майдані в місті Києві. З цією метою ми звернулися до суду, щоб заборонили проведення подібних акцій на території нашого села. Суд наше клопотання задовольнив. Тут заборонено проведення будь-яких акцій", - сказав Старенький
Мешканці села можуть безперешкодно пройти до себе додому, стверджує він. Однак як саме люди доводять міліції, що вони живуть в Нових Петрівцях, Старенький не знає. "Я так думаю, показують паспорт", - припустив він.

Як відомо, Автомайдан проводить біля Межигір'я чергову акцію. Через блокування дороги людьми, які представляються міліціонерами, але не мають на формі розпізнавальних знаків та відмовляються представитися, народні депутати-опозиціонери просять представників прокуратури терміново прибути до Нових Петрівців.

Українська правда

дед 14.01.2014, 12:45
Если этот долбаный командир полевой кухни Парубок ещо дернится до Мыжегиря, суд лешит его мандата и посадит в тюрьму.
вася 14.01.2014, 12:40
У Межегирьи музыка играла, бандеривци писни спивалы, Югик водку водкой запывав, а Парубий рыготав.
Переглянути всі 2      Написати коментар
ОСТАННІ В РОЗДІЛІ
ФОТОРЕПОРТАЖІ
ВАЖЛИВО
ОБГОВОРЕННЯ
ПО ТЕМІ

ПОПУЛЯРНІ
ОСТАННІ ПУБЛІКАЦІЇ

E-mail редакції:
© 2007-2012, 4post.com.ua
Передрук матеріалів тільки за умови посилання на 4post.com.ua. Передрук, копіювання чи відтворення в будь-якому вигляді інформації, що містить посилання на агентство УНІАН, заборонено. медмагазин ortop.ua - ваш надежный помощник в заботе о здоровье. В нашем ассортименте представлена самая современная и эффективная медтехника. От товары для реабилитации до специализированных средств для пожилых людей. Имеется большой ассортимент ортопедическая обувь и ортопедические стельки высочайшего качества, а также иные ортопедические товары на все случаи жизни.