Новини  |  Публікації  |  Фото  |    |  
RSS  |  PDA Версія  |  Архiв  |  |  
4POST НОВИНИ Незалежне Iнтернет-видання

Дружина Луценка каже, що влада вибудовує схему "п’яний Луценко сам себе побив"

14 сiчня 2014, 12:31

Написати коментар 9      Версія для друку 

Дружина Юрія Луценка спростовує, що екс-міністр перебував у стані алкогольного сп’яніння у вечір побиття.

Так вона прокоментувала появу у деяких ЗМІ довідки київської клініки про начебто перебування Луценка у стані алкогольного сп’яніння, повідомляє прес-служба "Третьої республіки".

Ірина Луценко заявила, що екс-міністра доставили до клініки "Борис" близько другої години ночі, де він був оглянутий лікарями приватної клініки.

Наступного дня станом на 15.30 він перебував у реанімаційному відділенні під крапельницями, тож у цей час жодних оглядів та аналізів у Луценка не брали, повідомила вона.

"Ніхто ніякого алкоголю не вживав. Ну хіба що "Гівалекс", ліки від кашлю, оскільки застудилися. Тоді під впливом алкоголю має перебувати вся наша родина, як і решта громадян, які вживають даний медичний препарат", - сказала Ірина Луценко.

"Виходить, що українські аптеки продають ліки із вмістом алкоголю без ліцензії", - додала вона.

"Мені зрозуміло, що владою вибудовується наступна схема: п’яний Луценко сам себе побив і підкинув під паркан", - наголосила Луценко.

Українська правда

блины с грибами 14.01.2014, 13:02
Боже,люди какие вы жестокие.Радуетесь.Он же защищает ваши права,а вы отсиживаетесь возле компа....ПОЗОР
Валентин 14.01.2014, 12:51
Конечно трезвый. Это просто кто то из ПР на бутылку с водярой наклеил табличку " Гивалекс" а Луценко перепутал.....
РПК 14.01.2014, 12:50
На видео хорошо видно шо Луцика уводит жена, причем достаточно далеко от ментов в толпу сподвижников, ещё видно что когда он разговаривал с ментами она всё время лезла и мешала выяснять где тусуются пидарасы, он шо то ей там отвечал и вроде как грубо. Так шо версия "сам себе побив" не канает. Надо бы потрясти жену, кстате его увела она, а в деталях рассписать как пиздили Луцика не может или не хочет,,,
Переглянути всі 9      Написати коментар
ОСТАННІ В РОЗДІЛІ
ФОТОРЕПОРТАЖІ
ВАЖЛИВО
ОБГОВОРЕННЯ
ПО ТЕМІ

ПОПУЛЯРНІ
ОСТАННІ ПУБЛІКАЦІЇ

E-mail редакції:
© 2007-2012, 4post.com.ua
Передрук матеріалів тільки за умови посилання на 4post.com.ua. Передрук, копіювання чи відтворення в будь-якому вигляді інформації, що містить посилання на агентство УНІАН, заборонено. медмагазин ortop.ua - ваш надежный помощник в заботе о здоровье. В нашем ассортименте представлена самая современная и эффективная медтехника. От товары для реабилитации до специализированных средств для пожилых людей. Имеется большой ассортимент ортопедическая обувь и ортопедические стельки высочайшего качества, а также иные ортопедические товары на все случаи жизни.