Новини  |  Публікації  |  Фото  |    |  
RSS  |  PDA Версія  |  Архiв  |  |  
4POST НОВИНИ Незалежне Iнтернет-видання

На телеканалі "Інтер" закрили вечірні новини

14 сiчня 2014, 16:09

Написати коментар 0      Версія для друку 

Телеканал "Інтер" закрив вечірній випуск "Новин" о 18:00, із 13 січня його більше немає в сітці.

Це підтвердив директор "Національних інформаційних систем" (НІС - новинний продакшн медіагрупи "Інтер") Антон Нікітін, повідомляє "Телекритика".

Із запитанням про причини закриття вечірнього випуску "Новин", а також про подальшу долю колективу, який працював над ним, у тому числі про ведучих Ганну Гомонай та Ольгу Бондарчук, Нікітін попросив звертатися до прес-служби каналу.

"Телекритика" написала запит і чекає на коментарі каналу.

Перед цим стало відомо, що шеф-редактор новин телеканалу "Інтер" Олександр Пилипець залишив канал і випусковий редактор програми "Подробности" на "Інтері" Вікторія Найдьонова залишила посаду.

Пилипець підтвердив, що 13 січня він написав заяву про звільнення з "Національних інформаційних систем", але причини звільнення озвучити поки відмовився.

Наприкінці 2013 року з "Інтера" звільнилися директор "Національних інформаційних систем" Назім Бедіров, виконавчий директор Лаврентій Малазонія та Ігор Шувалов, яких пов'язують з головою Адміністрації президента Сергієм Льовочкіним. Керівником НІСу став Антон Нікітін.

Також канал залишили журналіст Ольга Червакова.

Натомість на канал з "України" перейшли працювати Олександр Лук'яненко й Андрій Данилевич.

Українська правда

Переглянути всі 0      Написати коментар
ОСТАННІ В РОЗДІЛІ
ФОТОРЕПОРТАЖІ
ВАЖЛИВО
ОБГОВОРЕННЯ
ПО ТЕМІ

ПОПУЛЯРНІ
ОСТАННІ ПУБЛІКАЦІЇ

E-mail редакції:
© 2007-2012, 4post.com.ua
Передрук матеріалів тільки за умови посилання на 4post.com.ua. Передрук, копіювання чи відтворення в будь-якому вигляді інформації, що містить посилання на агентство УНІАН, заборонено. медмагазин ortop.ua - ваш надежный помощник в заботе о здоровье. В нашем ассортименте представлена самая современная и эффективная медтехника. От товары для реабилитации до специализированных средств для пожилых людей. Имеется большой ассортимент ортопедическая обувь и ортопедические стельки высочайшего качества, а также иные ортопедические товары на все случаи жизни.