Новини  |  Публікації  |  Фото  |    |  
RSS  |  PDA Версія  |  Архiв  |  |  
4POST НОВИНИ Незалежне Iнтернет-видання

У одного з лідерів Автомайдану Пояркова забрали права на півроку

16 сiчня 2014, 17:12

Написати коментар 4      Версія для друку 

Печерський районний суд Києва позбавив активіста Автомайдану Сергія Пояркова прав на керування автомобілем строком на 6 місяців.

Відповідне рішення виніс суддя Віктор Кицюк, повідомляють "Українські новини".

Суд визнав Пояркова винним в тому, що 29 грудня 2013 року той не зупинився за вимогою інспектора ДАІ на Наддніпрянському шосе у Києві.

При цьому суд не взяв до уваги доводи сторони захисту, що автомобілем в цей момент керував депутат від "Батьківщини" Володимир Яворівський.

Також суд вирішив, що інспектор ДАІ зупиняв саме машину Пояркова через те, що вона рухалась попереду колони активістів Автомайдану.

Поярков заявив, що він має намір подавати апеляцію.

Як відомо, за останні дні суди покарали багатьох учасників Атомайдану, у тому числі в одного з організаторів Булатова заарештували усе рухоме майно.

Українська правда

Константин 16.01.2014, 17:25
Шут гороховый этот Поярков. Так и запишем. Вообще все это с автомайданами, евромайданами, антимайданами напоминает ситуацию в "Собачьем сердце" Булгакова. Поярков - типичный Шариков. Гармонь и поплясать, 50-летний тинейджер
Анатолію 16.01.2014, 17:21
а ви бачили як той митець сраний (то не наклеп!) їздить?
учасник дорожнього руху 16.01.2014, 17:21
дуже дякую панові судді бо громадянин поярков регулярно порушував ПДД
Переглянути всі 4      Написати коментар
ОСТАННІ В РОЗДІЛІ
ФОТОРЕПОРТАЖІ
ВАЖЛИВО
ОБГОВОРЕННЯ
ПО ТЕМІ

ПОПУЛЯРНІ
ОСТАННІ ПУБЛІКАЦІЇ

E-mail редакції:
© 2007-2012, 4post.com.ua
Передрук матеріалів тільки за умови посилання на 4post.com.ua. Передрук, копіювання чи відтворення в будь-якому вигляді інформації, що містить посилання на агентство УНІАН, заборонено. медмагазин ortop.ua - ваш надежный помощник в заботе о здоровье. В нашем ассортименте представлена самая современная и эффективная медтехника. От товары для реабилитации до специализированных средств для пожилых людей. Имеется большой ассортимент ортопедическая обувь и ортопедические стельки высочайшего качества, а также иные ортопедические товары на все случаи жизни.