Новини  |  Публікації  |  Фото  |    |  
RSS  |  PDA Версія  |  Архiв  |  |  
4POST НОВИНИ Незалежне Iнтернет-видання

Активісти зловили близько 10 "тітушок" і допитали. ФОТО


21 сiчня 2014, 11:45

Написати коментар 0      Версія для друку 

Активісти Автомайдану відвели в Будинок профспілок п'ятьох "тітушок", яких вдалося зловити на Подолі.

Про це повідомляє кореспондент < a target="_blank" href="http://society.lb.ua/accidents/2014/01/21/252406_aktivisti_poymali_pyaterih_titushek.html">LB.ua.

Вночі 21 січня декылька загонів "тітушок" активізувалися в центрі Києва - на Подолі, біля Золотих воріт і біля Михайлівської площі. Активістам Автомайдану і киянам вдалося зафіксувати дії "спортсмені " і маршрути їх пересування.

"Тітушки" розбивали скло автомобілів, вітрини та ввязувалися в бійки з активістами. Двоє спробували напасти на Віталія Кличка. У підсумку вони розповіли йому, що їх завдання - організовувати масові заворушення в Києві.

Автомайданівці знайшли кількох молодих людей у спортивній формі в продуктовому магазині на Подолі. Один з них розповів активістам, що йому заплатять 220 грн за ніч. Кільком вдалося втекти від активістів через чорний вхід магазину.

Тих п'ятьох, що вдалося зловити, відвели в Будинок профспілок. Одному - з раною біля ока - надали медичну допомогу, решту відвели до актової зали на другому поверсі. При цьому журналістів туди не пустили, сказали, що будуть проводити з ними якійсь "дії", очевидно, допитувати про подальші дії.

Загальне число затриманих "тітушок" станом на 7:30 склало 10 чоловік. Деяких, за повідомленням кореспондента LB.ua, спіймали на Подолі, деяких - на Володимирській, вони громили машини. З усіма ними розмовляють Арсеній Яценюк та Олег Тягнибок.

Всім затриманим хлопцям журналісти задавали питання - більшість з них не з Києва, а з областей, приїхали до Києва на заробітки. За "мітинг" на Контрактовій площі 21 січня їм пообіцяли від 200 до 400 грн. У одного хлопця був молоток, в іншого - саморобний вибуховий пристрій, третьому дали биту. У одного з хлопців - неповнолітнього - знайшли наркотик і курильний пристрій. "Дали, сказали "розслаблюйся" , - розповів хлопець.



Ніхто з приведених у Будинок профспілок нібито не бачив розбитих машин, їх запросили на звичайний мітинг.

Тільки один з 11 затриманих чоловіків заявив, що був з друзями на Подолі, приїхав до Києва на заробітки, працює охоронцем. За словами евромайданівців, він - керівник групи "спортсменів", але не зізнався в тому, що має відношення до "тітушок". Тим не менше, у нього знайшли блокнот зі списком номерів телефонів і розрахунками, пов'язаними з тим, кому скільки потрібно заплатити. Чоловік заявив, що це по роботі, пов'язаній з охороною.

Переглянути всі 0      Написати коментар
ОСТАННІ В РОЗДІЛІ
ФОТОРЕПОРТАЖІ
ВАЖЛИВО
ОБГОВОРЕННЯ
ПО ТЕМІ

ПОПУЛЯРНІ
ОСТАННІ ПУБЛІКАЦІЇ

E-mail редакції:
© 2007-2012, 4post.com.ua
Передрук матеріалів тільки за умови посилання на 4post.com.ua. Передрук, копіювання чи відтворення в будь-якому вигляді інформації, що містить посилання на агентство УНІАН, заборонено. медмагазин ortop.ua - ваш надежный помощник в заботе о здоровье. В нашем ассортименте представлена самая современная и эффективная медтехника. От товары для реабилитации до специализированных средств для пожилых людей. Имеется большой ассортимент ортопедическая обувь и ортопедические стельки высочайшего качества, а также иные ортопедические товары на все случаи жизни.